Προειδοποίηση από τη Ρωσία: Κυριάκο μάζεψε τα αμερικανικά drones από την Αλεξανδρούπολη. Τι δουλειά έχουν στο Ντονμπάς;

Κοινοποίηση:
μητσοτάκης

Σε μπελάδες πάει να βάλει ο Μητσοτάκης την χώρα, χωρίς να χρειάζεται! Και όλα αυτά, γιατί η Ρωσία μας κατηγορεί ανοιχτά, ότι εκτελέστηκε μυστική αποστολή του Αμερικανικού Στρατηγικού μη επανδρωμένου Drone (UAV) RQ-4 Global Hawk, από την Αλεξανδρούπολη, προς το Ντονμπάς,, και της αυτοανακηρύχθεις Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντόνετσκ -Λουχάνσκ!

Στην εικόνα που σας παρουσιάζει το Priftis News, σε αποκλειστικότητα μέσο Ρωσικού site, δείχνει την διαδρομή του RQ-4 Global Hawk, από την  Αλεξανδρούπολη προς το Ντονμπάς, ως αδιάψευστο στοιχείο, με την Μυστικής αποστολής των ΗΠΑ, να πραγματοποιείτε, προς ξημερώματα τις 22-05-2021.

alexan

Καλά θα κάνουν τα Ελληνικά ΜΜΕ, να μην αποκρύπτουν αυτές τις σοβαρές ειδήσεις, με απόλυτη μούγκα, και όσοι πιστεύουν ότι η Αλεξανδρούπολη είναι μακριά από την Ρωσία, και δεν διατρέχουμε  το παραμικρό πρόβλημα, τους ενημερώνουμε ότι ένας Ρωσικός υπερηχητικός πύραυλος Zircon, χρειάζεται μόνο, για να ισοπεδώσει την Αλεξανδρούπολη, και την Βάση των ΗΠΑ εκεί!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ρε τον Κούλη,εμπλέκει την Ελλάδα και σε πολεμικές αναμετρήσεις. Στοχοποιεί την χώρα αναίτια και εκεί που απειλείται πραγματικά από τους Τούρκους κάνει τη πάπια.

  2. Ο Κυριάκος να αλλάξει για αρχή το γιατρό που έχει βάλει στο υπ δικαιοσύνης

  3. Ο Κούλης δεν μπορεί να μαζέψει ούτε το σωβρακο του, η Αγγέλα του το ανεβάζει.

  4. Αυτός δεν μπορεί να μαζέψει την γυναικα του… Αμερικανοι και τούρκοι πράκτορες κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα

  5. ΕΕ-Λευκορωσία : αυτό που έγινε σήμερα στην λευκορωσία δεν είναι τίποτα σε αυτά που γίνονται στην ΕΕ με παρέμβαση τον Αμερικανων η κατάντια τις χωρα μας είναι στο ότι οι μισοί τούρκοι πράκτορες έχουν αντικείμενο τους την Ελλάδα :..

  6. Από τη στιγμή που είμαστε στο ΝΑΤΟ τι έπρεπε να κάνουμε δηλαδή; ωραίοι είναι και οι Ρώσοι τα λένε της νύφης να τα ακούει η πεθερά.

  7. Ο κουλης τα έχει κάνει όλα ροιδο πίστη μαριονέτα των Αμερικανών κάι των γερμανων

  8. Όχι ένας αλλά δέκα zirkon χρειαζόμαστε με
    Αυτήν την άχρηστη κυβέρνηση.

  9. Στο διάολο οι Ρώσοι και ο Πούτιν! Το ίδιο αυταρχικός και δικτάτορας όπως ο Ερντογάν! Καλύπτεται δήθεν με το πέπλο της Ορθοδοξίας και παρουσιάζεται ως ο σεβαστικός ορθόδοξος χριστιανός που αντιμάχεται το κακό και τον δυτικό καπιταλισμό. Ενα με τον Τραμπ…Στα τσακίδια!

    1. ναι μεγάλε επαιωνλαλακιων ….κάτω ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΣΟΡΟΣ ,ΖΗΤΩ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΜΑΖΙ…

Comments are closed.