Προεδρία-μαϊμού Μπάιντεν: Ο Μπάιντεν χρησιμοποιεί τεχνητό «λευκό οίκο» των στούντιο του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!!!

Κοινοποίηση:
tzo-mpainten

ΓΙΑΤΙ σβήνουν τα φώτα στον Λευκό Οίκο κάθε βράδυ κατά τις 11, ενώ τα φώτα στον «λευκό οίκο» των στούντιο του Χόλιγουντ παραμένουν αναμμένα;;;
Ο χρήστης του YouTuber «Walk, Ride, Fly» εύρηκε ένα εκπληκτικό εύρημα στις 6 Φεβρουαρίου. Είναι βιντεογράφος της Ουάσιγκτον που γυρίζει ταινίες σε όλη την πόλη και οι ακόλουθοι του στο YouTube τον έστειλαν για να δεί αν η φήμη ήταν αλήθεια…

Η φήμη έχει να κάνει με τα φώτα του Λευκού Οίκου που χρησιμοποιούν χρονοδιακόπτη για να ανοιγοκλείνουν και αναμένεται να σβήσουν στις 11:00 κάθε βράδυ, κάτι το οποίο αντιβαίνει σε ένα πρωτόκολλο δεκαετιών όλων  των προηγούμενων προεδριών όλων των προηγούμενων προέδρων των ΗΠΑ, διότι, είθισται τα φώτα αυτά να τα κρατάνε αναμμένα…ΚΑΘ ΌΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ!!!
Ενώ αυτός ερευνούσε αυτή το ερώτημα μια άλλη χρήστρια του YouTuber «ChicGreekGeek» (ελληνικής καταγωγής) μαγνητοσκοπούσε ταυτόχρονα εκείνον τον…ΑΛΛΟΝ «Λευκόν Οίκον» (στούντιο Χόλιγουντ) στο Culver City της Καλιφόρνια και αυτό που “έπιασε” στη μηχανή της ήταν επίσης ενδιαφέρον να πούμε το λιγότερο. ΓΙΑΤΙ? Γιατί τα φώτα εκεί τα κρατάνε…ΑΝΑΜΜΕΝΑ αθ΄’ολη τη διάρκεια της νύκτας, κάτι το οποίον θα έπρεπε να κάνουν ΚΑΙ στον…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΝ ΛΕΥΚΟΝ ΟΙΚΟΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ!!!

ΆΡΑ, η εν λόγω «φήμη» έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι είναι αλήθεια! ‘Αρα, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΡΟΕΔΡΙΑ» ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!

Υπάρχει επίσης μια φήμη ότι ο «λευκός οίκος» των στούντιο Χόλιγουντ της πόλεως Culver City της νότιας Καλιφόρνια (κοντά στο Χόλιγουντ) χρησιμοποιείται για φωγραφήσεις…ΜΠΑΪΝΤΕΝ σε… πραγματικό χρόνο!!!

Απαγορεύεται πραγματικά στον Joe Biden να χρησιμοποιεί τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγτον και ΓΙ’ ΑΥΤΟ δεν βρίσκεται εκεί;;; Σας έχουμε ήδη επισημάνει ότι ο Μπάιντεν…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΚΑΤΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ!!!

Και ΓΙΑΤΙ ο νέος ιδιοκτήτης αυτών των στούντιο στο Culver City ξοδεύει πάρα πολλά εκατομμύρια δολάρια σε ανακαινίσεις και διαμορφώσεις κήπων, ΙΔΙΩΣ εντός και εκτός του «λευκού οίκου» εκεί, όπως καταδεικνύεται στο παρακάτω βίντεο;;;

Με βάση τα στοιχεία που έχουμε μαζέψει μέχρι τώρα για αυτό το θέμα, αυτό που μπορούμε να σας πούμε ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΩΤΗΤΟΣ είναι ότι ο Τζό Μπάιντεν όντως χρησιμοποιεί αυτά τα στούντιο εδώ στην δική μου πολιτεία, την Καλιφόρνια, και μπορείτε να δείτε στοιχεία ατράνταχτα στο παρακάτω βίντεο από το 24:20 και μετά. Π.χ., οι λεπτομέρειες που περιβάλλουν τον Τζο Μπάιντεν και το «οβαλ γραφείο» του την ώρα που εμφανίζεται στον Τύπο τυχαίνει να είναι οι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΕΣ που υπάρχουν στο τεχνητό οβάλ γραφείο του «λευκού οίκου» των στούντιο Castle Rock της πόλεως Culver City της νότιας Καλοφόρνια!!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΤΟΝ!!! Π.χ., την ώρα που ο Μπάιντεν κάθεται στο γραφείο του, μπορεί πολύ εύκολα κάποιος να ρίξει μια ματιά έξω από τα παράθυρα που είναι πίσω από το κεφάλι του Μπάιντεν και να παρατηρήσει έναν χώρο…ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΩΣ ΕΚΕΙ, κάτι το οποιον…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΕΔΩ!!!
Ἄρα, μόνο για «φήμες» ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ, αλλά για ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, τις οποίες έχουν θάψει όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ για προφανείς λόγους, γιατί έχουν πουληθεί στην σκοτεινή ατζέντα Μπάιντεν και Βαθέος Κράτους για την…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ και την παράδοσή τους στους…ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, όπως η ΚΙΝΑ!!!

Πηγή: greeknewsondemand.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Donald J Trump 🇺🇸🦅. Σίγουρα ο καλύτερος πρόεδρος των ΗΠΑ τα τελευταία 30 και βάλε χρόνια. Η προεδραρα έχει γίνει ο εφιάλτης του Sleepy Joe 😴.

  2. Δώσε πόνο, συνέχισε την καλή δουλειά! Είμαστε μαζί σου.

Comments are closed.