Προβλέψεις άσχημες από την Λίτσα Πατέρα για τις 20 Ιανουαρίου: «Φοβάμαι και εύχομαι να μην ισχύει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Capture-209
Το πρωί της Τρίτης η Λίτσα Πατέρα έκανε γνωστό στο Πρω1νό του ANT1 πως προχώρησε στις αστρολογικές προβλέψεις για τον μήνα Ιανουάριο του 2021 και έκανε μια σημαντική αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η αστρολόγος εξήγησε γιατί υπάρχει φόβος για το τι θα συμβεί στις 20 Ιανουαρίου 2021 σε σχέση με την Αμερική και την ορκωμοσία του νέου Προέδρου.

 «Μου έχει κάνει εντύπωση η 20η Ιανουαρίου 2021. Είναι μία μέρα τόσο εκρηκτική. Φοβάμαι ότι κάτι πολύ σημαντικό θα είναι. Δεν ξέρω… Είναι πυροβολισμοί; Μια πολύ εκρηκτική μέρα είναι για την Αμερική, οπότε ας το φυλάξουμε αυτό. Φοβάμαι και εύχομαι να μη βγω αληθινή, ότι δεν θα είναι απλώς διαδηλώσεις. Εκρηκτική θα την πω. Ειδικά αυτή η μέρα που είναι η ορκωμοσία μου έκανε τόσο εντύπωση που φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει.”, ανέφερε η αστρολόγος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

 1. Μεγάλη επιστήμη η μπουρδολογια συγνώμη η αστρολογία ήθελα να πω.υπαρχουν ηλίθιοι και ηλίθιες που ακούν αυτά που λέει;

 2. Στάχτη να πάει η Αμερική Όλα τα λαμόγια οι γύφτο Έλληνες μένουν εκεί όλοι οι βλακο σαχλαμαρηδες
  Φεύγει ο Τραμπ ο φιλο τούρκος και έρχεται ο γέρο Μπαιντεν που είναι στο κόσμο του

 3. Το είπε η Πατέρα . το είπε ο Αυτιάς. Ρε υπάρχουν άνθρωποι που κάθονται ακούνε τις βλακείες της συγκεκριμένης;;;;
  Ούτε καν θα μπω στον κόπο να δω τοι βίντεο να ακούσω τις βλακείες της.

 4. Αγαπητέ κύριε konstantinos, θα μπορούσατε να μας πληροφορήσετε ποιο είναι ακριβώς το πεδίο παρατηρήσεων, ποιο το υποκείμενο, το αντικείμενο και η ακολουθούμενη μέθοδος, με ένα πλήρες παράδειγμα παρακαλώ. Κι επειδή η παρομοίωση της αστρολογίας με ” …, όπως όλες τις κοινωνικές επιστήμες, … ” παραπέμπει σε έδρα αναγνωρισμένου πανεπιστημιακού ιδρύματος, μήπως γνωρίζετε κάποιο; Καθηγητές, μαθήματα, χρόνο σπουδών μεταπτυχιακά. Αστρολόγους είχαν οι υπανάπτυκτοι και οι βάρβαροι, όχι οι Έλληνες
  Χαρτορίχτρες, καφετζούδες, αυγουλούδες, καμηλιέρηδες στ’ Αλγέρι, Ινδοί προφήτες είναι για τα σμπάρα!

 5. Πάλι τέτοιο καιρό ,το 2016, είχε πει και είχε προσδιορίσει και τις μέρες του Φεβρουαρίου του 2017 , ότι θα γινόταν κάτι πάρα πολύ άσχημο και τότε είχε γίνει το δυστύχημα με το γιό του Βακάκη.και την οικογένεια του άλλου.

 6. Αδέρφια μην πιστεύετε σε αστρολογίες και μαντίες.. πρόκειται για μεγάλη πλάνη και απάτη για να κονομάνε κάποιοι επιτήδιοι εις βάρος και της τσέπης μας και της ψυχής μας.. Και ιδού μια καθαρα επιστημονική απόδειξη από το https://www.youtube.com/watch?v=u486pTI4kV4 Παρακαλώ θερμά τους υπευθύνους του makeleio να επιτρέψουν την ανάρτηση. Δεν πρόκειται για διαφήμιση ούτε δυσφήμηση… Σας ευχαριστώ..

  1. Η αστρολογία έχει την ίδια μεθοδολογία με την ψυχολογία δηλαδή βασίζεται στην παρατήρηση για να διατυπώσει κανόνες για την τάση των δεδομένων, όπως όλες οι κοινωνικές επιστήμες, εάν έχουμε αμφιβολίες για την επιστημονικότητα της αστρολογίας τότε θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και με την ψυχολογία.

 7. Επικοινωνία έχει με το σατανά αυτοπροσώπως η κυρία αυτή , γιατί ως γνωστόν τέτοια πράγματα που κάνει είναι μαγείες , όπως και με τα χαρτιά ισχύει αυτό . Οπότε έχει επαφές τον Άδη. Οπότε να περιμένουμε κάτι τον Ιανουάριο

Leave a Response