“Πορτοφολάδες” από Βουλγαρία, Ρουμανία και Αλβανία είχαν “ρημάξει” πολίτες σε μέσα συγκοινωνίας και εμπορικά κέντρα…

Κοινοποίηση:
pic034

Δεκάδες κλοπές πορτοφολιών από Μετρό, Ηλεκτρικό και τρόλεϊ, πραγματοποιούσαν τα μέλη των δύο συμμοριών που εξαρθρώθηκε μετά από μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσαγωγές ξεπερνούν τις 45 και οι περισσότερες αναμένεται να μετατραπούν σε συλλήψεις. Ο λόγος για άτομα από τα Βαλκάνια και κυρίως Ρουμανία, Βουλγαρία και Αλβανία, σχεδόν όλα τους σεσημασμένα για παρόμοια αδικήματα κατά το παρελθόν.

Τα μέλη των δύο συμμοριών, εκμεταλλευόμενα σημεία με συνωστισμό, άρπαζαν πορτοφόλια και από εμπορικά κέντρα και καταστήματα. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι με διαφορετική σύνθεση και σε ομάδες των 3 έως 6 ατόμων προκειμένου να συνεννοούνται, να «κυκλώνουν» το υποψήφιο θύμα και να μπορούν να διαφύγουν πιο εύκολα αν κάτι στράβωνε, οι πορτοφολάδες «χτυπούσαν» σε κάθε γωνιά της Αθήνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και γιατί, ενώ έχουν κάνει τόσα αδικήματα στο παρελθόν, κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι; Γιατί στην Ελλάδα πρέπει να είσαι τουλάχιστον φονιάς, βιαστής ή χίλιες φορές κακούργος, για να μείνεις 2 μήνες φυλακή.

Leave a Response