Ποντικοί τρύπωσαν σε κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτη και άρπαξαν θησαυρό!

Κοινοποίηση:
φγφν

Έναν ολόκληρο θησαυρό κατάφεραν να αρπάξουν τα ξημερώματα οι αδίστακτοι κακοποιοί που εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι!

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, όλα έγιναν στις 04:20 τα ξημερώματα, στη Λεωφόρο Αθηνών – Καλάμου στο Καπανδρίτι. Οι έξι δράστες ξήλωσαν τα ρολά, έσπασαν την τζαμαρία και μπήκαν στο εσωτερικό του καταστήματος χωρίς να λογαριάζουν τον συναγερμό που  ενεργοποιήθηκε.

Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να αδειάσουν τις προθήκες αρπάζοντας, χρυσαφικά, ρολόγια και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Ευτυχώς, πάντως, δεν μπόρεσαν να αφαιρέσουν και το χρηματοκιβώτιο του κοσμηματοπωλείου.
Όπως κατέθεσε η 52χρονη ιδιοκτήτρια στους αστυνομικούς η λεία των κακοποιών ήταν μεγάλη αλλά πάνω στο σοκ που είχε υποστεί δεν μπόρεσε να υπολογίσει την αξία των κλοπιμαίων. Το κατάστημα διαθέτει κάμερες ασφαλείας, που κατέγραφαν τις κινήσεις των μελών της συμμορίας. Το Τ. Α Ωρωπού ερευνά την υπόθεση και προσπαθεί με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής να ταυτοποιήσουν τους κακοποιούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: