Πολωνός γιατρός που σάρκαζε τους «Anti-Vaxxers»πέθανε από ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό του με την δεύτερη δόση(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφήμ

Ένας Πολωνός γιατρός που σάρκαζε και κορόιδευε τους «Anti-Vaxxers» ενώ εμβολιαζόταν πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό του με τη β΄δόση.

Είχε χρόνια καρδιακά προβλήματα, και άλλου τύπου συννοσηρότητα ισχυρίζεται η οικογένεια και το εμβόλιο δεν ήταν η αιτία του θανάτου του.

Αν ήταν τόσο επιβαρυμένος ασθενής πως είναι σίγουρο ότι το εμβόλιο δεν επηρέασε ούτε κατ΄ελάχιστον την ήδη επιδεινωμένη υγεία του και δεύτερο γιατί ο άνθρωπος αυτός εμβολιάστηκε;

Ο γιατρός προκλητικά ανέφερε:

Εμβολιαστείτε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, τους αγαπημένους σας, τους φίλους σας και επίσης τους ασθενείς. Και για να αναφέρω γρήγορα έχω πληροφορίες για anti-vaxxers και anti-coviders αν θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Bill Gates, μπορείτε να το κάνετε μέσω εμού. Μπορώ επίσης να σας παρέχω από τον οργανισμό μου το δίκτυο 5G.Συγγνώμη που μίλησα για λίγο, αλλά έγινα λίγο αυτιστισκός. “

marcofb-412x400

Αποδεικτικά στοιχεία του θανάτου του: nekrologi.wyborcza.pl

web.archive.org

Μετάφραση (παραπάνω συνδέσμου):

Ο φίλος και συνεργάτης μας, ο Δρ. Witold Rogiewicz, πέθανε αιφνιδίως τη νύχτα. Είμαστε συγκλονισμένοι από αυτή την είδηση. Στέλνουμε τη βαθιά μας συμπάθεια στην οικογένεια που αγαπούσε πάρα πολύ. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε … ☹ Witek, θα μας λείψεις πάρα πολύ.

P. S. OVi Η κλινική θα επικοινωνήσει με όλους τους ασθενείς του Dr. Rogiewicz και δεν θα τους αφήσει χωρίς βοήθεια. Καταλαβαίνετε την κατάσταση.

O Δρ. Ο Witold Rogiewicz, ο γιατρός pro-vax, είχε εμβολιαστεί και Live είπε ότι επρόκειτο να μετατραπεί σε κεραία 5g και ζήτησε συγγνώμη αν δεν ήταν ομιλητικός επειδή του εμβολίασαν αυτισμό.

Δεν πραγματοποιήθηκε αυτοψία στον Δρ Rogiewicz επειδή δεν κρίθηκε απαραίτητο από την οικογένεια. Όπως αναφέρθηκε στις πολωνικές εφημερίδες, ο γιατρός είχε πολλά χρόνια καρδιακά προβλήματα και πέθανε από ξαφνική καρδιακή ανακοπή.

Στο Newsweek Polska, που πήρε συνέντευξη από την κόρη του Małgorzata Rogiewicz:

Ο μπαμπάς είχε καρδιακά προβλήματα για πολλά χρόνια και πέθανε από ξαφνική καρδιακή ανακοπή. Ο θάνατός του δεν έχει καμία σχέση με τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

Ή πάλι από το naTemat.pl, και πάλι από μια συνέντευξη με την κόρη του γιατρού:

Ο μπαμπάς υπέφερε από καρδιακή νόσο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πριν από περίπου 15 χρόνια είχε καρδιακή προσβολή, είχε και άλλες ασθένειες: διαβήτη, υπέρταση. Αισθανόταν χειρότερα για αρκετό καιρό. Είχε επίσης κολπική μαρμαρυγή. Ο μπαμπάς μου πιθανότατα είχε μια δεύτερη καρδιακή προσβολή τη Δευτέρα. Είχε επίσης πνευμονικό οίδημα και καρδιακή ανεπάρκεια. Το πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει: “Ξαφνική καρδιακή ανακοπή” αναφέρουν άλλες πηγές…

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: