Πολιτική Αστρολογία: Η ματωμένη σελήνη της 21ης Ιανουαρίου σηματοδότησε το τέλος του Ερντογάν

Κοινοποίηση:
politiki_astrologia-630x400

Οι λύκοι, όταν σε γλείφουν, δεν το κάνουν επειδή σε αγαπάνε, αλλά για να σε φάνε. Με αυτά τα λόγια περιγράφω όσα θα συμβούν από τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου και για τους επόμενους εννέα μήνες, όσο δηλαδή θα διαρκέσει η επιρροή της «σούπερ κόκκινης ματωμένης Σελήνης» ή «Σελήνης του Λύκου», ενός φαινομένου που ολοκληρώθηκε από το ζώδιο του Λέοντα.

Με αυτή την πανσέληνο θα κλείσουν πολλοί ανοιχτοί πολιτικοί λογαριασμοί στην Ελλάδα. Το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.

Μπαίνουμε πια στην εποχή των έντονων πολιτικών εξελίξεων.

Οι εκλογές θα κρύβουν εκπλήξεις για πολλά κόμματα, από τα οποία έως τότε άλλα θα έχουν διασπαστεί -όπως το ΚΙΝ.ΑΛ.- και άλλα καινούργια θα κάνουν την εμφάνισή τους, με την κατάσταση να μοιάζει αποπνικτική για τους ψηφοφόρους που θα αισθάνονται έντονα την πίεση.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η αλλαγή θα ξεκινήσει από τη Γαλλία.

Η εξέγερση στη χώρα του φωτός θα είναι τόσο σκληρή, που θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους της προεδρίας Μακρόν.

Οι Γάλλοι θα ζήσουν ξανά το «Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης» της Γαλλικής Επανάστασης του 1789, που θα έχει ως αποτέλεσμα την «Ευρωπαϊκή Ανοιξη».

Πιθανή είναι η καταστροφή ενός πυρηνικού εργοστασίου, ενώ το «σούπερ φεγγάρι» επηρεάζει λίμνες, ποταμούς και θάλασσες, γι’ αυτό προσοχή.

Η Αγγλία θα βρεθεί στο επίκεντρο της τρομοκρατίας με επιθέσεις σε Λονδίνο, Μάντσεστερ και σε σημεία όπου συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου.

Η Γερμανία θα ζήσει τις πιο δύσκολες στιγμές της.

Σεισμοί και ακραία καιρικά φαινόμενα θα σημειωθούν στην Ιταλία, ενώ η άνοδος της Ακροδεξιάς θα πλήξει την Ευρώπη.

Η νότια Αμερική μπαίνει επίσης στο στόχαστρο, όπως και η Ρωσία, ενώ αυτή η πανσέληνος σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της Τουρκίας και του προέδρου της.

Σεμίραμις Παπανικολοπούλου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: