Πολίτης καταγγέλλει: “Φουλ στον κορωνοϊό η Αταλάντη”

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Πολίτης καταγγέλλει: “Φουλ στον κορωνοϊό η Αταλάντη”

“Στεφανε γεια σου έλεγξε στην αταλαντη το εργοστάσιο atlas tapes έχει εδώ και πολλές μέρες το πρώτο κρούσμα και έκανε απολύμανση στο εργοστασιο και εξέταση σε κοπέλα η οποία αφού συναναστραφηκε με πολλούς στο εργοστασιο τέθηκε σε καραντίνα. Ήταν το πρώτο θετικό δείγμα στη Φθιώτιδα.υπάρχουν και άλλοι που έχουν αρρωστησει από το ίδιο εργοστάσιο και είναι στα σπίτια τους με άδεια. και άλλοι που συνεχίζουν να δουλεύουν ενώ είναι φορείς. ..υγειονομικη βόμβα”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τι έγινε ρε παιδιά με τον ατλας κ τον κορονοιο !τσιράκια της παραπληροφόρησης μια συγνώμη δεν βγήκατε να ζητήσετε ντροπή σας όλοι του συστήματος είστε κ υπεύθυνη για την κατάντια της χώρας κ το μέλλον τον παιδιών μας .άνθρωποι χωρίς συνηδηση κοιταχτητε στον καθρέφτη κ αξιολογήστε τον εαυτό σας δεν είναι το χρήμα πάνω απολα

  2. Καλησπέρα σε όλους.
    Ως εργαζόμενη της εταιρείας Atlas-Tapes δεν μπορώ να μην τοποθετηθώ απέναντι σε αυτό το δημοσίευμα.
    Πρέπει λοιπόν να μάθετε πως η συγκεκριμένη εταιρεία, έπειτα από το ξέσπασμα της πανδημίας, λαμβάνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ όλα τα απαραίτητα μέτρα. ΟΙ απολυμάνσεις είναι καθημερινές σε όλους τους χώρους και οι εργαζόμενοι εισερχόμαστε στον χώρο εργασίας με μάσκες, γάντια και στο κάθε μηχάνημα υπάρχει απολυμαντικό. Πρέπει επίσης να σας τονίσω πως με το παραμικρό σύμπτωμα αδιαθεσίας ο εργαζόμενος δεν επανέρχεται στο πόστο του εαν δεν έχει γίνει το απαραίτητο test του COVID-19 το οποίο είναι πληρωμένο από την εταιρεία και εδώ πρέπει να σας τονίσω πως έχουν γίνει πάνω από 7 test τα οποία όλα βγήκανε αρνητικά!!
    Μην παραλείπεται οτι η Διοίκηση της εταιρείας ενημέρωσε από μόνη της άμεσα τις τοπικές αρχές και έκανε γνωστό το κρούσμα, που θα μπορούσε να το είχε αποκρύψει και να μην είχε ακουστεί τίποτα.
    Επίσης ο κάθε εργαζόμενος που αναφέρει αδιαθεσία και δεν μπορεί να παρευρεθεί στο πόστο του, γίνεται άμεσα και το test, προς αποφυγήν εξάπλωσης του ιού.
    Καλή συνέχεια σε όλους μας!

Comments are closed.