Πολάκης σε Μητσοτάκη για καταγγελία Βαξεβάνη: Κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε χωρίς μικροψυχίες

Κοινοποίηση:
πολακηςς

Μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποτέλεσε η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με αφορμή τις σοβαρές καταγγελίες του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη.

Ο Παύλος Πολάκης επισημαίνει, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ότι ο ρόλος του απαιτεί να βρεθεί «πάνω από κομματικές και πολιτικές αντιπάθειες» ώστε να προστατευθεί «όχι μόνο ο Κώστας Βαξεβάνης αλλά και η αποκαλυπτική δημοσιογραφία στη χώρα μας».

«Εκ των πραγμάτων, για όσα καταγγέλλει ο δημοσιογράφος αλλά και για την κατάσταση που αντιμετωπίζει η δημοσιογραφία στην Ελλάδα ευθύνεστε εσείς», τόνισε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας επίσης, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε χωρίς μικροψυχίες».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Κύριε Πρωθυπουργέ.
Ενημερωθήκατε φαντάζομαι και σείς όπως και όλη η Ελλάδα ,για τους κινδύνους ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.
Ο ρόλος σας ΑΠΑΙΤΕΙ ,να βρεθείτε πάνω από πολιτικές και κομματικές αντιπάθειες και να προστατεύσετε όχι μόνο τον Κωστα Βαξεβάνη αλλά την αποκαλυπτική δημοσιογραφία στη χώρα μας.
Η Ελλάδα με βάση προχθεσινή ανακοίνωση που αφορά την ελευθερία του τύπου,βρίσκεται στη 70η θέση κάτω από τη Μποτσουάνα,το Μαλάουι και τη Μογγολία.
ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για όσα καταγγέλει ο δημοσιογράφος αλλά και για την κατάσταση που αντιμετωπίζει η δημοσιογραφία στην Ελλάδα ,ευθύνεστε εσείς!!
ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΕΣ !
Παυλος Πολακης αναπλ τομεάρχης Διαφάνειας Συριζα
ΥΓ Μίλησα θεσμικά ,αν χρειαστεί θα μιλήσω και αλλιώς…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καλά τα λες μπο-μπολάκη, αλλά γιατί δεν λες και για τον Στέφανο Χίο;;; μόνο ο Βαξεβάνης κάνει αποκαλυπτική δημοσιογραφία;;; οπότε και εσύ μείνε πάνω από μικρότητες και πες και για τον Στέφανο… αν τολμάς δηλαδή…

  2. Τώρα μάλιστα!!! Δέσατε!!Βρήκατε σοβαρό υποστηριχτη!! Κάπου άκουσα ότι υπάρχουν εφημερίδες που εκτελούν κι αυτές «πληρωμένα συμβόλαια»!! Ισχύει;;
    Από τις συστημικές όλες πιστεύω!!!

Comments are closed.