Ποιος θα είναι τελικά ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας; – Τα άστρα δίνουν επιτέλους την απάντηση

Κοινοποίηση:
1

Τα διάφορα σενάρια για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνεχίζονται με όλα να είναι αβέβαια αφού κανείς να δίνει μια συγκεκριμένη απάντηση.

Θα είναι γυναίκα, θα είναι άντρας. Θα είναι κεντροδεξιός, θα είναι κεντροαριστερός. Θα είναι πολιτικός, δεν θα είναι πολιτικός. θα είναι κοντός, θα είναι ψηλός. Θα είναι ο Προκόπης, δεν θα είναι ο Προκόπης». Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Πού να απευθυνθούμε και εμείς προκειμένου να μαθουμε τον επόμενο πρόεδρο. Μα στα άστρα. Η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα έκανε τις προβλέψεις της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και όπως είπε δύο κρίσιμες εκλείψεις Σελήνης που γίνονται στην αρχή και το τέλος του 2020 έχουν προδιαγράψει τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα η Λίτσα Πατέρα δήλωσε ότι το 2020 είναι έτος γυναίκας, είναι μια χρονιά σαφώς φεμινιστική, άρα τα άστρα λένε ότι θα επικρατήσει τελικά μια γυναίκα για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Πρόσθεσε ότι η έκλειψη της Σελήνης που γίνεται σήμερα στον Καρκίνο και η αντίστοιχη πάλι στον Καρκίνο που θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2020 δίνουν αυτή τη διάσταση θηλυκής κυριαρχίας στο έτος που μόλις αρχίσαμε να διανύουμε.

 

Αλλά όχι πολιτικής κυριαρχίας. Η επόμενη Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι γυναίκα, αλλά όχι πολιτικός λοιπόν.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πλάκα θα είχε για τον Τσίμπλα να επροτείνετο από την ΝΔ ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ή ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. Όμως σο-βαρολογώντας νομίζω ότι θα έπρεπε να προταθεί πάλι ο κος ΔΗΜΑΣ. Ευπρεπής, ευπατρίδης, πολιτικός, ……..έτσι για να δώσει ένα μάθημα στην αριστερή μπόχα που έκανε παιχνίδια στην ΝΔ το 2015.

Leave a Response