Ποια κατάθλιψη; Απίθανος Φιλιππίδης! Στέλνει εξώδικο στον ηθοποιό που τόλμησε να τον καταγγείλει ότι τον σάπιζε στο ξύλο και του ζητά να ανακαλέσει…

Κοινοποίηση:
petros-filippidis

Είναι αλήθεια πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το PatKiout.gr μετά το εξιτήριό του από το Υγεία όπου εισήχθη εσπευσμένα με συμπτώματα εγκεφαλικού μετά τις εις βάρος του σοβαρότατες καταγγελίες από πασίγνωστες συναδέλφους του, έχει κλειστεί στο πολυτελές σπίτι του Ψυχικό και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή κυρίως για την βεβαρημένη ψυχολογία του.


Μια ψυχολογία που όμως, όπως φαίνεται, δεν είναι τόσο βεβαρημένη ώστε να τον αποτρέπει να στέλνει εξώδικα…

Ο συνήγορος του… δαρμένου, ο δικηγόρος Γιώργος Γεράρης, μιλώντας στο MEGA, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη κατά του πελάτη του σε μία θεατρική παράσταση που είχε ανέβει το χρονικό διάστημα 2013 – 2015 και πριν καλά-καλά προλάβει να κατακάτσει ο απόηχος, ο ηθοποιός-σκηνοθέτης έστειλε εξώδικο που του ζητά να ανακαλέσει τις κατηγορίες μέσα σε τρεις ημέρες!

Διαβάστε  εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τα εγραψες οπως ειναι φιλε Αγγελε. Αυοι ηταν οι ανθρωποι των …γραμματων και των τεχνων οπως τους ονομασε ο νταλαρας, που η γυναικα του ψηφιζε μνημονια.

    1. Υπάρχει και η αδιόρατη Πτυχή:Ο Μισογυνισμός αυτών των…. τύπων.Ενώ στα ιαπωνικά κόμικς,δλδ τα manga,anime και light novels υπάρχει το Ωραίο Αρχέτυπο ,το Ομορφό,Ενοπλο και Μαχητικό κορίτσι.Οι δικοί μας, στις τηλεσειρές,τις Ελληνίδες τις δείχνουν τόσο Ανίσχυρες,Άχρηστες και Ηλίθιες.Το άκρως αντίθετο των Κουρδισσών πεσμεργκά!

  2. Να γιατί έχει χαθεί η Κανονικότης,γιατί η Ελλάς μας πήγε σε Χρεωκοπία,Μνημόνια και άλλα Άγρια:Διότι (πέραν των Πολιτικών είναι ο Κρίσιμος Ρόλος του Πολιτιστικού)αφήσαμε τον Πολιτισμό στα Χέρια Αριστερών,Απαίσιων και Σαδιστών(:

Leave a Response