Ποια Μύκονος; Τουρίστες πλήρωσαν 430 ευρώ για δύο μακαρονάδες! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
makaronia-768x501

Ένα τσουχτερό λογαριασμό κλήθηκαν να πληρώσουν Ιάπωνες τουρίστες, όχι σε κάποιο εξωτικό προορισμό, ούτε στη Μύκονο, αλλά στην πόλη της Ρώμης.

Συγκεκριμένα, οι Ιάπωνες δημοσίευσαν στο TripAdvisor το λογαριασμό από εστιατόριο της Ιταλίας όπου κλήθηκαν να πληρώσουν 430 ευρώ για 2 μακαρονάδες!

Η φωτογραφία της απόδειξης είναι από το εστιατόριο Antico Caffe di Marte, κοντά στο Castel Sant’Angelo στη Ρώμη.

871436

Στην απόδειξη φαίνεται πως χρεώθηκαν 350 ευρώ για το φαγητό και έξτρα 80 ευρώ για το κουβέρ και το πουρμπουάρ.

Το Tripadvisor, μετά την κατακραυγή που δέχτηκε το εστιατόριο, ανέστειλε την σελίδα με τις κριτικές του, αναφέροντας: «Λόγω ενός πρόσφατου γεγονότος που έχει προσελκύσει την προσοχή των μέσων ενημέρωση και έχει προκαλέσει μια εισροή κριτικών που δεν περιγράφουν όμως εμπειρίες από πρώτο χέρι, έχουμε αναστείλει προσωρινά την δημοσίευση νέων σχολίων για αυτή την καταχώρηση».

Στο Tripadvisor οι κριτικές κάνουν λόγο για ένα «κακό» εστιατόριο με τους πελάτες να το χαρακτηρίζουν «απάτη», «κλοπή» και «ανέντιμο».

Οι τουρίστες παρασύρονται και παραγγέλνουν ακριβά πιάτα, καθώς το μενού στο εστιατόριο αναφέρει τις τιμές των ψαριών ανά 100 γραμμάρια(!), τα οποία στοιχίζουν περίπου 6,5 ευρώ.

Το εστιατόριο απάντησε στις κατηγορίες, αναφέροντας στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera: «Το μενού είναι ξεκάθαρο, ο λόγος για τον οποίο οι Γιαπωνέζοι τουρίστες πλήρωσαν αυτή την τιμή είναι επειδή δεν παρήγγειλαν μόνο σπαγγέτι αλλά και ψάρια, τα οποία ήταν ολόφρεσκα. Οι πελάτες, μάλιστα, τα επέλεξαν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Είμαι Ολλανδία. Ολα εδώ είναι πανάκριβα και χάλια γεύσεις. Πανάκριβα. Μέχρι την τουαλέτα χρεώνουν και τρία ευρώ το μικρό μπουκαλάκι νερό που στην Ελλάδα έχει 30 λεπτά. Σκίστε τους λοιπόν. Αν θέλουν Μύκονο Σαντορίνη κλπ να την πληρώσουν χρυσή. Σε σύγκριση με το εξωτερικό η Ελλάδα είναι πολύ φθηνή.

  2. Τις μακαρονάδες που τις είδατε? Griliata mista δεν είναι μακαρονάδες. Είναι ποικιλία ψητών κρεατικών. Πήραν κρασί πίτσες κλπ. Σταματήστε να γράφετε υπερβολές αν θέλετε να είστε αξιόπιστο σάιτ. Σταματήστε να υποτιμάτε την νοημοσύνη των αναγνωστών σας.

  3. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΧΡΗΜΑ

Leave a Response