Πλήρωσε 120 ευρώ τη βραδιά για διαμέρισμα μέσω της Airbnb και έμεινε σε… κοντέινερ [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
tromaktiko-1968868-204296

Ο Μπεν Σπέλλερ είναι οπαδός της Τότεναμ. Αποφάσισε να φύγει από το Λονδίνο για να πάει να δει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Ήταν ο ημιτελικός του Τσάμπιονς Λίγκ και ο αγώνας ήταν τεράστιας σημασίας για την αγγλική ομάδα.

Ο Μπεν όσο και εάν έψαξε ξενοδοχείο δεν βρήκε τίποτε. Ήταν όλα γεμάτα. Τελικά μπήκε στην πλατφόρμα της Airbnb για να βρει κατάλυμα και ναι τα κατάφερε, στάθηκε τυχερός. Βρήκε ένα διαμέρισμα όπως αναγραφόταν στην ιστοσελίδα με τιμή 120 ευρώ τη βραδιά. Λίγο τσουχτερό για ένα βράδυ, αλλά ο Μπεν τα έδωσε τα λεφτά προκειμένου να πάει στην Ολλανδική πρωτεύουσα.

Όταν όμως έφτασε στην πόλη του Άμστερνταμ τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Το διαμέρισμα που βρήκε μέσω της Airbnb, δεν ήταν ακριβώς διαμέρισμα. Ήταν ένα κοντέινερ στην άκρη ενός καναλιού, στο οποίο είχαν τοποθετήσει μέσα τρία στρώματα το ένα δίπλα στο άλλο.

Μάλιστα το κοντέινερ δεν διέθετε ουτε καν τουαλέτα. Η τουελέτα δεν ήταν μέσα αλλά δίπλα στο «σπίτι».

«Με το ταξί κάναμε 3 φορές το γύρο του τετραγώνου για να εντοπίσουμε το σπίτι. Δεν υπήρχε. Τότε καταλάβαμε ότι θα μέναμε στο κοντείνερ που βλέπαμε να μας… περιμένει δίπλα στο κανάλι» είπε ο Σπέλλερ.

Φυσικά ο Σπέλλερ σκοπεύει να διαμαρτυρηθεί έντονα στην Airbnb. Το μόνο που έχει πλέον να θυμάται από το Άμστερνταμ ο Σπέλλερ είναι η νίκη της ομάδας του και η πρόκριση της στον τελικό.

204296-e4 204296-e3 204296-e2 204296-e1 204296-e0

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: