Πιτ μπουλ επιτέθηκε και τραυμάτισε γυναίκα, ενώ κατασπάραξε το σκυλάκι της

Κοινοποίηση:
epithesi-skilos-PII-1

Σκυλί ράτσας πιτ μπουλ επιτέθηκε και τραυμάτισε γυναίκα, ενώ κατασπάραξε το μικρόσωμο σκυλί της, με συνέπεια να επέλθει ο θάνατός του. Το περιστατικό συνέβη το πρωί στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, με τη γυναίκα να διακομίζεται στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η Αστυνομία συνέλαβε έναν 47χρονο, υπήκοο Βουλγαρίας, που φέρεται να ήταν υπεύθυνος για τη φύλαξη του πιτ μπουλ, ενώ ο 41 ετών ιδιοκτήτης του, υπήκοος επίσης Βουλγαρίας, φαίνεται να απουσιάζει στο εξωτερικό, αλλά περιλαμβάνεται στην ίδια δικογραφία.

Ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη και στους δύο άνδρες για θανάτωση ζώου συντροφιάς, κατά συναυτουργία, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο, όπως επίσης για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατά συναυτουργία, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο. Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το πιτ μπουλ φαίνεται πως πέρασε κάτω από την περίφραξη και επιτέθηκε στο σκυλάκι, ράτσας μαλτέζ. Στην προσπάθειά της να προστατεύσει το μικρόσωμο ζωάκι, η ιδιοκτήτριά του (περίπου 60 ετών) δέχθηκε επίθεση με συνέπεια να υποστεί σοβαρά τραύματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. H αστυνομία γιατί δεν εκτέλεσε το πιτ μπουλ μιας και είναι επικίνδυνο πλέον;
    Σε όλες τις χώρες του εξωτερικού, παρά τους νόμους υπερ των ζώων αυτά τα σκυλιά θανατώνονται όταν επιτεθούν σε ανθρώπους.

  2. Τόσα σκυλιά φιλικές ράτσες υπάρχουν πρέπει να είναι πολύ καθυστερημένη για να έχεις πιτ μπουλ στο σπίτι σου με τόσα που έχουν γίνει

  3. το πιτ μπουλ δεν θα εχει τσιπακι και οι Βούλγαροι θα αρνηθουν την ιδιοκτησία του.

  4. Ποιος δίνει άδεια για να έχουν κάποιοι σκυλι- δολοφόνο…??
    Να απαγορευτεί η κτήση και η χρήση τους….διότι είναι σαν να αγοράζει κάποιος φονικό όπλο στη μαύρη αγορά….

  5. Δεν μας φτάνουν τα δικά μας αδέσποτα έχουμε και εισαγώμενα. Δεν πρέπει να περνούν τα Ελληνικά σύνορα με τα σκυλιά τους. Εδω στη Λακωνία έρχονται Γερμανοί μένουν και τρώνε στα τροχοσπιτα τους και αφήνουν τα σκυλιά τους ελευθερα στην παραλία.

  6. Κάποιος ναρκέμπορος θα ήταν ο γυφτοβούλγαρος για να έχει και επιστάτη και φύλαξη με σκυλί δολοφόνο!

Leave a Response