Πιερρακάκης: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το άυλο διαζύγιο

Κοινοποίηση:
pierrakakis-intime-768x480-2

Στις παρεμβάσεις που είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε στο αμέσως προσεχές διάστημα, είναι η ψηφιακή μεταβίβαση ακινήτου και η ψηφιακή έναρξη ατομικής επιχείρησης, δηλώνει ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Στις παρεμβάσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα για τη διευκόλυνση των πολιτών και την καλύτερη επικοινωνία με το δημόσιο αναφέρεται σε συνέντευξη του στο ethnosο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Είμαστε έτοιμοι με την πλατφόρμα για το άυλο διαζύγιο και αναμένεται άμεσα να τεθεί σε παραγωγική λειτουργία» σημειώνει.


Προσθέτει δε πως «στις παρεμβάσεις που είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε στο αμέσως προσεχές διάστημα, είναι η ψηφιακή μεταβίβαση ακινήτου, με μια διαδικασία που θα μπορεί να ολοκληρώνεται σε μία και μόνο επίσκεψη στο συμβολαιογράφο, και η ψηφιακή έναρξη ατομικής επιχείρησης».

Παράλληλα όπως τονίζει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα παρουσιαστεί σε δυο μέρες το νέο site των ΚΕΠ, όπου ο πολίτης θα έχει διαθέσιμες όλες τις πληροφορίες για τη διαδικασία που τον αφορά. Όσον αφορά στην Βίβλο Ψηφιακού Μετασχηματισμού, περίπου το 90% των έργων που έχουν προβλεφθεί αναμένεται να δημοπρατηθούν εντός της φετινής χρονιάς.

Στο μείζον θέμα της πανδημίας ο κ. Πιερρακάκης σημειώνει πως «αυτή τη στιγμή, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότεροι από 18.200.000 εμβολιασμοί, και ο ρυθμός είναι ικανοποιητικός». Υπογραμμίζει δε πως «από τεχνικής πλευράς, όσο υπάρχουν εμβόλια και υποδομές, είμαστε πάντοτε έτοιμοι για ανταπόκριση στις νέες προκλήσεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αϋλο διαζύγιο υπάρχει και σε πολλές αϋλες διαπροσωπικές σχέσεις.
    Το χειρότερο ελάττωμα του σύγχρονου ΝεοΕλληνα ξέρετε ποιο είναι;;;
    Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.

Comments are closed.