Πιάστηκαν λ@θροεισβολείς με αυτοσχέδια σπαθιά και δρεπάνια στη Λέσβο (φωτο).

Κοινοποίηση:
syllipsi1

Συνελήφθησαν σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, πέντε (5) αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι, τέσσερις (4) εκ των συλληφθέντων κατείχαν από κοινού τρία (3) αιχμηρά μεταλλικά αντικείμενα (σπαθιά και δρεπάνι), ενώ ο έτερος δράστης βιαιοπράγησε σε βάρος των αστυνομικών, προκειμένου να αποτρέψει τον έλεγχο.

ΔΡΕΠΑ

Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν τα παραπάνω αντικείμενα, καθώς και ηλεκτρικός τροχός. Από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.

Πηγή : https://www.lesvospost.com/

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Σύλληψη για τον σανό, αερισμός των καστανών τους οργάνων και απελευθέρωση. Γιατί δεν πάτε και τις σπάθες στο πολεμικό μουσείο αφού αποτελούν κειμήλια μέρος της ιστορίας μας.

  2. Η Κουλα με πατο σα σακουλα, εχει παρει φορα να δειξει καλο προσωπο στον κοσμακη. Βεβαια και εκτιθεται…Αλλα υπαρχουν οι ηλιθιοι που τον θαυμαζουν

  3. Η Κουλα με πατο σα σακουλα, εχει παρει φορα να δειξει καλο προσωπο στον κοσμακη. Βεβαια και εκτιθεται.. Αλλα υπαρχουν οι ηλιθιοι που τον θαυμαζουν

  4. Μη πειράζετε τους επενδυτές .Φερτε και άλλους !!!Εμπρος στο δρόμο που χάραξε ο Αλεξης .

  5. Δεν θα δικαστούν γιατί με τον καινούργιο νόμο το αδίκημα παραγράφεται .
    Έδωσαν μάλλον εντολή στην αστυνομία να πιάνει κανέναν για τα μάτια του κόσμου .
    Για αυτούς ψήφισαν τον 4636 ΦΕΚ 169_Α_1-11-2019 .
    Λουστείτε τους ψηφοφόροι των λαμόγιων πολιτικών .

  6. Πω να σου γα@@@@ κάτι χατζαρες…..
    Όξω βρωμιαρηδες…..στον πάτο της θάλασσας μαζί με αυτούς που σας έφεραν.

  7. Οκ, τους συλλάβατε μετά τί;;;;…..Ρε τραβάτε πνίξτε τους στη θάλασσα το βράδυ φορέστε τους και μια σαμπρέλα στο λαιμό και όλα μια χαρά.

Comments are closed.