“Πετάει” στα σύννεφα ο Δημήτρης Σκουλός που θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας – «Είναι θηρίο το Τζελλάκι μου»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Τη χθεσινή μέρα, η οποία ήταν αφιερωμένη στις γυναίκες αφού ήταν η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας επέλεξε ο Δημήτρης Σκουλός για να ανακοινώσει πως η σύζυγος του είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους.

Το πρωί της Τρίτης, ο Δημήτρης Σκουλός προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης στην κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου»

«Είμαστε ευτυχισμένοι όλοι. Εγώ, η Μαϊρένια μας, η μαμά μας, η Κούκι. Άλλη μια γυναίκα στο σπίτι. Για μένα είναι το τέλειο. Σε τέτοιες εποχές που ζούμε, που συμβαίνουν πολλά και δύσκολα δε θέλαμε να λέμε ότι θέλουμε άλλο ένα κοριτσάκι. Λόγω της Μαϊρένιας μας και εγώ και η Τζέλα ξέραμε ότι αν κάνουμε άλλο παιδί θα θέλαμε να είναι κοριτσάκι αλλά δε το λέγαμε. Όταν μάθαμε ότι είναι κοριτσάκι χαρήκαμε πάρα πολύ, όχι ότι δε θα χαιρόμασταν αν ήταν αγοράκι αλλά τώρα το λέμε, θέλαμε κορίτσι», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.
Στην συνέχεια ο Δημήτρης Σκουλός είπε: «Εγώ τις γυναίκες τις λατρεύω. Η δουλειά μου έχει να κάνει με γυναίκες, ζω με γυναίκες μόνος μέσα στο σπίτι, η ζωή μου έχει μόνο γυναίκες και στην οικογένειά μου. Τι να λέμε. Το απολαμβάνω πάρα πολύ. Την επόμενη εβδομάδα μπαίνουμε στον έκτο. Φουσκώνουμε. Η εγκυμοσύνη της είναι πολύ καλή, όπως και στην πρώτη. Όλα πάνε καλά, είναι θηρίο το Τζελλάκι μου, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το χαίρεται πάρα πολύ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response