Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο: «Θα σε βρω και θα σε σκοτώσω»

Κοινοποίηση:
via-viasmos-e1689600900260

«Οπου κι αν πας θα σε βρω και θα σε σκοτώσω», φέρεται να απείλησε την εν διαστάσει σύζυγό του, 40χρονος Βολιώτης, ο οποίος συνελήφθη και καταδικάστηκε την Παρασκευή (24/5) από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, η γυναίκα από το Βόλο φέρεται να δέχθηκε απειλή για την ίδια τη ζωή της μετά από καβγά που είχε με τον σύζυγό της με τον οποίο βρίσκονται σε διάσταση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι δεν έχει εκδώσει διαζύγιο, ζουν όμως χωριστά και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Η γυναίκα φέρεται να έχει φύγει από το κοινό τους σπίτι, στο οποίο διαμένει ο σύζυγός της.

Το σπίτι φαίνεται να ήταν και το αντικείμενο της διαμάχης που είχε το εν διαστάσει ζευγάρι, με τη σύζυγο να διεκδικεί μέρος της περιουσίας.

Μετά από αντιπαράθεση ο σύζυγος φέρεται να απείλησε τη σύζυγό του, η οποία κατέθεσε σε βάρος του μήνυση, με αποτέλεσμα ο ίδιος να συλληφθεί και να οδηγηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Η σύζυγος του κατηγορούμενου υποστήριξε ότι δέχθηκε απειλή για τη ζωή της. «Με απείλησε ότι αν πάω στην αστυνομία και καταθέσω μήνυση σε βάρος του, ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει», κατέθεσε η σύζυγος συγκλονίζοντας το δικαστήριο, δεδομένων και των γυναικοκτονιών που απασχολούν ολοένα και πιο έντονα την κοινή γνώμη.

Από την πλευρά του ο 40χρονος υποστήριξε ότι δεν το εννοούσε και διαμαρτυρήθηκε ότι η εν διαστάσει σύζυγός του θέλει να τον διώξει από το σπίτι.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 40χρονο για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response