Περικυκλώνεται η πατρίδα – Τούρκοι και Αλβανοί έτοιμοι να ορμήξουν σαν τις ύαινες…

Κοινοποίηση:
albania-tourkia

Εγκρίθηκε από τον πρόεδρο της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, το πρωτόκολλο εφαρμογής της συμφωνίας στρατιωτικής συνεργασίας με την Τουρκία.

«Με αυτή τη συμφωνία, γίνονται χρηματοδοτικές συνεισφορές για την αγορά υπηρεσιών και αγαθών για στρατιωτικούς σκοπούς. Στο πλαίσιο αυτό αυξάνεται η διαλειτουργικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων της Δημοκρατίας της Αλβανίας», ανέφερε σχετική ανακοίνωση.

«Η εφαρμογή της συμφωνίας πραγματοποιείται στο πλαίσιο της υπάρχουσας συνεργασίας με την Τουρκία και της περαιτέρω ενίσχυσης της στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών», επισημαίνεται.

Παράλληλα, -όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu- η εν λόγω συμφωνία αποσκοπεί στον καθορισμό των αρχών της οικονομικής βοήθειας προς την Αλβανία για αγορά προϊόντων που παράγονται 100% στην Τουρκία και διαφόρων υπηρεσιών για στρατιωτικούς σκοπούς.

ΥΓ: Ακόμα και παιδιά του δημοτικού καταλαβαίνουν αυτό που δεν θέλει να καταλάβει η Κυβέρνηση. Ότι η Ελλάδα έχει περικυκλωθεί από τους Τούρκους. Το μέλλον προβλέπεται ζοφερό και κάποια στιγμή κάποιο Oruc Reis δεν θα μείνει αγκυροβολημένο αλλά θα πραγματοποιήσει το σκοπό του με τη χώρα να βάλλεται από βορά και νότο. Προειδοποιούμε για την δυσμενή κατάσταση που σχηματίζεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΑΠΛΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ 300 ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Leave a Response