Περίεργο συμβάν – Έπεσαν πυροβολισμοί από αγνώστους έξω από στρατόπεδο στην Πάτρα

Κοινοποίηση:
στρατόπεδο ΚΕΤΧ στην Πάτρα

Ένα μπαράζ πυροβολισμών από δυο αγνώστους έξω από το στρατόπεδο ΚΕΤΧ στην Πάτρα, έγινε αιτία να σημάνει συναγερμός και να κινητοποιηθούν τόσο η φρουρά, όσο και δυνάμεις της Αστυνομίας, χωρίς όμως να εντοπιστούν οι «πιστολέρο», τη νύχτα της Τετάρτης.

Οι δυο δράστες διέφυγαν με δύο αυτοκίνητα με τα οποία είχαν φτάσει στον εξωτερικό χώρο του στρατοπέδου. Αφού βγήκαν από αυτά σε ένα σημείο κοντά στο κεντρικό φυλάκιο του στρατοπέδου, άρχισαν να πυροβολούν ξανά και ξανά στον αέρα προκαλώντας πανικό στον στρατεύσιμο που έκανε σκοπιά. Αμέσως μετά, μπήκαν πάλι στο όχημά τους και εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ξεκίνησαν αναζητήσεις, χωρίς να καταφέρουν να εντοπίσουν τους δυο ενόπλους. Οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλεξαν συνολικά 19 κάλυκες, οι οποίοι αποδείχθηκε ότι προέρχονταν από αβολίδωτα φυσίγγια κρότου και προσπαθούν να εξακριβώσουν την ταυτότητα των δραστών από οπτικό υλικό που κατέγραψαν κάμερες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τι κάνει νιάου νιαου στα κεραμίδια?

  2. Προετοιμάζεται ο στρατός με αληθινές σφαίρες έτοιμες στο γεμιστηρα για την μάζωξη των ανθρώπων , μηπως ψάχνουν δικαιολογία λέω Εγώ τωρα ωστε να γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι οπλισμένοι

Comments are closed.