«Περίεργη» ανακοίνωση της Εισαγγελίας που «φωτογραφίζει» τον Κούγια για την αναβολή της δίκης του Νότη: «Δεν συνεννοούμαστε με κανέναν»…

Κοινοποίηση:
111111

Με μια… ασυνήθιστη, ομολογουμένως, ανακοίνωση που υπογράφει, η διευθύνουσα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου «φωτογραφίζει» το συνήγορο του Νότου Σφακιανάκη Αλέξη Κούγια και υποστηρίζει σε σχέση με την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσής του:

Δείτε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Βλέπουν Κούγια και τρέμουν τα τσιράκια της πολιτικής πλέον και όχι της δικαιοσύνης που φοβήθηκαν μη θιχτούν οι πολιτικοί τους προιστάμενοι..
    Καλά τους κάνει από τη στιγμή που δικάζουν κατ’έντολή και όχι σύμφωνα με το δίκαιο.

  2. Τό έχετε κάνει λάστιχο το θέμα. Πιάσατε μιά λέξη τού Κούγια [που μπορεί νά ειπωθει χωρίς καμιά υπόνοια δοσοληψίας] καί έγινε φλάμπουρο γιά υποθέσεις καί κρίσεις ανίδεων περί τά νομικά, καί τίς δικαστικές διαδικασίες.

  3. Σιγά μην τους πιστέψουμε.
    Ας ήταν ένας απλός πολίτης με ένα απλό δικηγόρο και να βλέπαμε τι θα γινόταν.

  4. Έλα όμως που στη Θεσσαλονίκη σε περίπτωση πολίτη που έκανε μήνυση με την αυτόφωρη διαδικασία για (σοβαρότατες) παραβάσεις ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, από το Δεκέμβριο του 2019 το αυτόφωρο ορίστηκε το Μάρτιο του 2020 ! ! ! ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ! όχι, όχι δεν γίνονται συνεννοήσεις στα … αυτονόητα

Leave a Response