Παύλος Χαϊκάλης”, ο φίλος της “συμμορίας” του Πέτρου με τις πολιτικές επαφές. “ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΖΩΩΔΗΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ”. “Μας φωτογράφιζε γυμνές, “ανακουφιζόταν” πάνω μας και μετά έπαιρνε τηλέφωνα και ζητούσε λεφτά για να μην μας ξευτιλίσει”. Τα αποτρόπαια κολασμένα μυστικά στην υπόγεια γκαρσονιέρα

Κοινοποίηση:
exofillo6-2

teaser6-2

Τεύχος 1818, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε, εν ονόματί τους. 

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου 5 και 6 Φεβρουαρίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, εκβιασμών, “πλυντηρίων”, “συμβολαίων”, διαφθοράς και προδοσίας.

Banner_6Years_1000X500

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους «καινούργιους».

alitheia-aima-banner

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ ,  επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Μαφία κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

opisthofyllo6-2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

 1. Όπως ακριβώς, ο κατηραμένος διάβολος ότε βλέπει θυμίαμα (λιβάνι) ταράσσεται, μαίνεται καί ωρύεται, τοιουτοτρόπως μερικοί …….μασκοφόροι καί ηθοποιΐας ……(κάθε άλλο παρά) χριστιανοί!!!!!!! δαιμονίζονται όταν βλέπουν τό όνομα «Γρηγόριος». Ακούσατε τσογλάνια τού κερατά, οι οποίοι ξημεροβραδυάζεστε εις καταγώγια, διαφθορεία, πορνεία μετερχόμενοι παντός είδους βδελυρότητας καί ανωμαλίας προσποιούμενοι τούς ….. χριστιανούς!!!!!! (σαρκολάτραι καί ειδωλολάτραι όντες). Αναφέρω διά μία επιπλέον φορά ότι τά σχόλιά μου δέν απευθύνονται πρός αναρχοκομμουνιστάς ρεμάλια καί λεχρίτας, ούτε πρός καραγκιόζηδες, υποκριτάς καί ανώμαλους οι οποίοι απεχθάνονται τήν ακοή τής Χριστιανικής Αληθείας, αλλά πρός όσους έχουν ήθος, ευσέβεια καί υγειά αισθητήρια ακοής ίνα ακροώντε τήν Θεολογική Ορθόδοξον άποψη. Εις αυτό τό site έχουν κατά καιρούς αναρτηθή άρθρα περί ….. εξωγήϊνων καί εδώ πρέπει νά δοθεί η απάντηση τής ορθής Χριστιανικής τοποθετήσεως καί απόψεως. Ως εκ τούτου, μήν ασχολείστε γύφτοι μέ τά σχόλιά μου. Υμείς ρεμάλια, συνεχίστε τήν ζωήν τής ασωτίας, κραιπάλης ανομίας καί αντιχριστότητος (θεωρώντας τήν άθλια ζωή ανηθικότητος ως ….. Χριστιανισμό!!!!!!). Ότε πλέον εστίν ακραιφνώς αργά, θά συνειδητοποιήσετε τήν λανθασμένη καί άσωτον πορεία υμών, ευρισκόμενοι άνευ ουδεμίας απολογίας.

 2. Όπως ακριβώς, ο κατηραμένος διάβολος ότε βλέπει θυμίαμα (λιβάνι) ταράσσεται, μαίνεται καί ωρύεται, τοιουτοτρόπως μερικοί …….μασκοφόροι καί ηθοποιΐας ……(κάθε άλλο παρά) χριστιανοί!!!!!!! δαιμονίζονται όταν βλέπουν τό όνομα «Γρηγόριος». Ακούσατε τσογλάνια τού κερατά, οι οποίοι ξημεροβραδυάζεστε εις καταγώγια, διαφθορεία, πορνεία μετερχόμενοι παντός είδους βδελυρότητας καί ανωμαλίας προσποιούμενοι τούς ….. χριστιανούς!!!!!! (σαρκολάτραι καί ειδωλολάτραι όντες). Αναφέρω διά μία επιπλέον φορά ότι τά σχόλιά μου δέν απευθύνονται πρός αναρχοκομμουνιστάς ρεμάλια καί λεχρίτας, ούτε πρός καραγκιόζηδες, υποκριτάς καί ανώμαλους οι οποίοι απεχθάνονται τήν ακοή τής Χριστιανικής Αληθείας, αλλά πρός όσους έχουν ήθος, ευσέβεια καί υγειά αισθητήρια ακοής ίνα ακροώντε τήν Θεολογική Ορθόδοξον άποψη. Εις αυτό τό site έχουν κατά καιρούς αναρτηθή άρθρα περί ….. εξωγήϊνων καί εδώ πρέπει νά δοθεί η απάντηση τής ορθής Χριστιανικής τοποθετήσεως καί απόψεως. Ως εκ τούτου, μήν ασχολείστε γύφτοι μέ τά σχόλιά μου. Υμείς ρεμάλια, συνεχίστε τήν ζωήν τής ασωτίας, κραιπάλης ανομίας καί αντιχριστότητος (θεωρώντας τήν άθλια ζωή ανηθικότητος ως ….. Χριστιανισμό!!!!!!). Ότε πλέον εστίν ακραιφνώς αργά, θά συνειδητοποιήσετε τήν λανθασμένη καί άσωτον πορεία υμών, ευρισκόμενοι άνευ ουδεμίας απολογίας.

 3. Ήθελες και γκαρσονιεριτσα πονηρουλη!!! Μικρές κοπέλες φωτογραφιζες αλητη… Ανωμαλε,εκβιαστη!!!

  1. Δεν φωτογράφιζε ανήλικες, ούτε παρθένες. Φωτογράφιζε όσες κοπέλες γεννήθηκαν πόρνες και το απέδειξαν με τις πράξεις τους. Φωτογράφιζε όλες αυτές τις κοπέλες που το ήθος δεν υπάρχει στον εγκέφαλο του και στον χαρακτήρα τους, παρά το μόνο που τις κόπτει είναι το χρήμα και η επιτυχία, πουλώντας άνευ όρων το σάπιο αιδοίο τους.
   Σε αυτές τις κοπέλες αναφέρεσαι Όρνιο.

   1. Αποδεικνυοντας πως αυτος σιγουρα δεν εχει ηθικη, γιατι αν εχεις ηθικη δεν γινεσαι ανηθικος (και μαλιστα περισσοτερο) επειδη ειναι ο αλλος ανηθικος. Οποτε παπαριες λες και αμολας κλανιες ενω θα μπορουσες απλα να πεις ειμαι ασχημος και και κομπλεξικος και δε μου καθεται ουτε η χουφτα μου και ονειρευομαι μια Ελλαδα με Ισλαμικη κουλτουρα μπας και καταφερω να πηδηξω. Τοοοοσο απλο!

 4. Σωτηρη συμφωνω απολυτα!! Τις φωτογραφησε γυμνες και ζοριστηκαν! Η αλλη εβγαζε στο facebook το βρακι της φιλης της και τα μαυρισμενα της μπουτια και 100 χρονια μετα απαιτει και σεβασμο! Ρε καντε μας τη χαρη….

  1. Έλα πες αλήθεια είσαι ένα κομπλεξικό μπάζο. Βέβαια κι άλλες είναι μπάζα η μέτριες αλλά τόσο μίσος δε βγάζουν. Αν πιστεύεις ότι το να ανεβάζει μια γυναίκα φώτο με μαγιό είναι πρόστυχο και περισσότερο ότι δίνει το δικαίωμα στον κάθε πορνογερο να της την πέφτει χυδαία ή να την εκβιάζει να πας να ζησεις στο Ισλάμ γιατί για κει είσαι.

  2. Επίσης γκόμενο δε βρίσκεις έτσι παρά μόνο κανέναν ασχημογαμη ψυχασθενή. Αν είσαι γκόμενα που παίζει να σαι κανένας από αυτούς και γράφεις με γυναικείο.

 5. στεφανε να θετεις καθε μερα πλεον το θεμα ως εξης/
  ολοι οι κλανιτεχνες ειναι αριστεροι αναρχοκομουνιστες
  αρα η αγια αριστερα που μας κουναει το δαχρυλο σε μας τους ΜΗ αριστερους ως σεξιστες αγραμματους φασιστες βιαστες κ.λ.π ειναι χιλιες φορες χειροτερη με παιδεραστες, κοπρολαγνους καοτενιους ανωμαλος διεστραμενους σταλινες
  που ειναι οι αξουριστες βρωμιαρες μπολσεβικες υπερφεμινιστριες τωρα?
  βγαλα το σκασμο ολες που αν κοιταξεις η πειραξεις ενα κοριτσι στο δρομο σου επιτιθενται σαν υαινες
  βγαλτα ολα στη φορα στεφανε!!!!!

 6. Γρηγόριε έλεος δηλαδή, ένα κατεβατό κάθε φορά! Κι εμείς Χριστιανοί είμαστε αλλά είσαι εκτός θέματος γράψετα όλα αυτά τα ωραία κάπου αλλού. Ήμαρτον δηλαδή….πωωωω!!!!

 7. Ο πατέρας του Χαικάλη ξέρουμε ποιος είναι; Ποτέ δεν έχει μιλήσει για το ποιος ήταν ο πατέρας του και ποια ή μάνα του. Έχει τραυματικές εμπειρίες εντάξει αλλά δεν είναι δικαιολογία για τις πράξεις του ….

 8. Να σου πω την αληθεια Χιο στα παπαρια μου για τον Χαικαλη,εδω διαλυομαστε με σαδιστες σατανιστες που μας φυλακιζουν και θελουν να πεθανουμε μεσα στη φυλακη και μας απαγορευουν την ελευθερη διακινηση τη κοινωνικη συναναστροφη και την εργασια. Παιζεις αθελα σου το παιχνιδι της κουλας. Ψηφιακος αρτος και θεαματα πορνοι και μετανοημενα πορνιδια για να μαστε αποχαυνωμενοι αντι να ασχολουμαστε με τη ζωη μας και τη πατριδα μας που καταστρεφεται και να βγουμε εξω να τους λιωσουμε στις κλωτσιες

 9. O Στουρνάρας, κνίτης στα νειάτα του,είχε πατέρα γραμματέα του ΕΑΜ για Φθιώτιδα και Εύβοια υπό τον πατέρα του Κων.Σημίτη καθηγητή Γεώργιο γραμματέα του ΕΑΜ Στερεάς.
  Ο πατέρας του μεταπολεμικώς εγκαταστάθηκε από Πελασγία στην Φιλοθέη! Προσελήφθη από τους Αφους Ηλιόπουλους στα ορυχεία της Μήλου.Οι εν λόγω ήδη από την δεκαετία του ΄50 είχαν αναπτύξει σχέσεις με την Σοβιετική Ένωση με αποτέλεσμα να λάβουν την αντιπρωπεία της Lada.
  Στην Αγγλία ως λέκτωρ είχε υπό την εποπτείαν του τον Ευρ.Τσακαλώτο του ΚΚΕεσ. τότε.

 10. Πολλές κοπέλες που κάνουν γυμνές φωτογραφισεις τις κάνουν κατ εντολή της κρατικής ασφάλειας πολλές δε είναι και αστυνομικινες και μετά τις διοχετευουν για κατανάλωση και βέβαια όλα αυτά κάτω από την ομπρέλα και την καθοδηγηση των δήθεν “τιμιων” αλλά αμορτωλων κυβερνήσεων.
  Πολλοί δε φωτογράφοι σε διπλούς ρόλους.. Αποστρατοι αξιωματικοι ή και εν ενέργεια σε ρόλο φωτογράφου προαγωγου πράκτορα.

 11. Ο/Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ λέει:

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΄΄ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ΄΄ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΟΙΝΩΣ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΣΑΤΥΡΟΥΣ, ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΄΄ΚΑΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ΄΄ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ……

 12. Φαίνεται πως ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ για ότι έκανε, είχε επηρεαστεί από την ταινία Safe Sex όπου είχε εμφανιστεί….
  Αλλά πέρα από το πικρό χιούμορ, αν κάποιος μελετήσει την κοινωνία, θα δει για άλλη μια φορά πως ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ έχουν την αναγνώριστηκότητα των υπηκόων λόγω του επαγγέλματος τους (ηθοποιοί ποδοσφαιριστές τραγουδιστές και όλο το κακό συναπάντημα).
  Έτσι ο άνθρωπος των ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑΣ ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα (λόγω της αναγνώριστηκότητας του) στις εκλογές του 1993, όπου ήταν υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Αχαΐας με την Πολιτική Άνοιξη λαμβάνοντας 1.006 σταυρούς προτίμησης, κατατασσόμενος στην πέμπτη θέση ανάμεσα στους 11 υποψηφίους του κόμματός του..
  Ενώ από Μάϊο του 2012 που εξελέγη βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες που συνεργάστηκαν με την κυβέρνηση Τσίπρα μέχρι 27 Αυγούστου του 2015, «ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΝΤΑΝ ΠΑΝΩ ΜΑΣ» με τα ΓΑΜ@Μ@ΝΑ ΝΑΙ που τους τα υπαγόρευαν το ΔΝΤ και η ΓΡΙΑ ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ και που αφορούσαν το ξεπούλημα της Χώρας μας και τον οικονομικό θάνατο των Ελλήνων ΠΟΥ ΕΙΠΕ ! ! !
  β. τεζαρης
  ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

 13. Την μαριποζα έβγαζε γυμνές φωτογραφίες ή την τουνη; Στο τέλος θα βγουν και αυτές από τον Σειρινακη να κάνουν καταγγελία για παρενοχληση!
  Δεν ντρέπεστε ρε… Η αλήθεια είναι ότι Πολλές από τις κοπέλες βγαίνουν φωτογραφίες γυμνές κατ εντολή της κρατικής ασφάλειας για να τις διοχετευουν στα κοινωνικά δίκτυα για να έχουν τους βλαμενους κολλημενους σε άλλα προβλήματα!!!
  Νοαμ Τσομσκι :
  Η τεχνική της διασκέδασης είναι επίσης απαραίτητη για να αποτραπεί το κοινό από το να ενδιαφερθεί για ουσιαστικές πληροφορίες στους τομείς της επιστήμης, της οικονομίας, της Ψυχολογίας, της Νευροβιολογίας και της Κυβερνητικής. «Κρατήστε αποπροσανατολισμένη την προσοχή του κοινού, μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, αιχμαλωτισμένη σε θέματα χωρίς καμιά πραγματική σημασία.

  1. Τι λες βρε ασχημογαμη Ισλαμοσπορε που επειδή δε γαμας εσύ δεν ειναι σοβαρό θέμα? Αν μου αποπροσανατολιζεσαι να πας πιο ανατολικά μιας κι εκεί ταιριάζεις καλύτερα. Και μια συμβουλή πάψε να αυνανιζεσαι τόσο βλέποντας τσάντες γιατί σε έχει βαρέσει άσχημα.

 14. Ξαφνου όλοι εναντίων όλων ! Φαίνεται πως ο Κούλης χάνει την μπάλα και δημιουργεί αντιπερισπασμούς

 15. Δεν μας ενδιαφέρουν αυτοί που βγάζουν τα μάτια τους με εννιά φορές στις δέκα συναινούσες ενήλικες που θυμούνται εκατό χρόνια μετά τη γενετήσια τους αξιοπρέπεια. Το μείζον των ημερών είναι ο καταγγελλόμενος ως παιδεραστής-κολλητός του Μητσοτάκη, για τον οποίο το κλείσατε τελείως και για αντιπερισπασμό μπουκώνετε το κοινό με κώλους. Βγάλτε στη σέντρα ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ. Το ότι υπάρχουν πόρνοι και πόρνες το ξέραμε, και πάντα θα υπάρχουν, νυν και αεί. Ας βγάλουν τα μάτια τους μεταξύ τους, στα…τέτοια μας. Οι παιδεραστές σε θέσεις-κλειδιά με πλάτες, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΖΗΤΑ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΠΙΑ, και δικαίως όταν τα διεφθαρμένα κράτη με νόμους αποκτούν απόλυτη εξουσία πάνω στα παιδιά των ανθρώπων, της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης.

  1. Το μείζον είναι ότι έχεις κόμπλεξ γιατί είσαι άσχημος και δε σου κάθεται ούτε η χούφτα σου και γι αυτό λες παπατζες. Ήσουν εκει ρε υποθετοκεφαλε ή απλά κλάνεις για να σε προσέξουμε? Μ αρέσει που αναφέρεσαι στην πεδαιραστια για να το παίξεις και ευσυνείδητος. Ένα ξύλο δάκρυσε. Επιλεκτικές ευαισθησίες εθνοκνιτων ουγκανων. Χειρότεροι κι από τους αριστερούς γίνατε. Είστε οι ίδιοι που προσπαθείτε να βγάλετε τον Κασιδιάρη από τη μέση και ονειρεύεστε Ελλάδα με Αιλινες τουρκόσπορους, αλβανοσπορους με Ισλαμική κουλτούρα ασχημογαμηδων.

 16. Φως φανάρι ότι ο χαικάλης είναι ακόμα χειρότερος μιας και ήταν σε υπουργείο το 2015 και έφερε κολονόμους για να εκδικηθεί πολύ κόσμο.
  Φαντάσου τι έκανε στα θέατρα από θέση ισχύος.
  Πρέπει όλα αύρα τα καθάρματα να τα ξευτιλίσουν πρώτα ώστε να γίνει γνωστό στο οικογενειακό τους περιβάλλον ώστε να μείνουν μόνοι απ όλα και μετά στην ψειρου με λαθροπίθηκους να τους βιάζουν κάθε 3 και λίγο.

  1. Έχει υπογράψει το @ρχ@δι νόμους για συντάξεις. Μού ‘γινε και υπουργός το αγράμματο τσουτσέκι…

 17. Στεφανε χεστον τον Χαικαλη κ ασχολεισου πιο πολυ με τον ανικανο κουλη που μας εχει καταστρεψει αυτος κ η συμμορια των γιατρων.

  1. Κι εσύ ασχολήσου με την ορθογραφία ασχημογαμη. Και άσχημος και αγράμματος είναι πολύ ρε..

 18. Εκ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ απόψεως καί εκδοχής, ήτοι ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΥ τεκμηριώσεως, ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΕΡΙ….. ΕΞΩΓΗΪΝΩΝ!!!!!! Μέρος 4ον. Διάχυται εισίν αι παγίδαι παραπληροφορήσεως ψεύδους καί πλάνης αι οποίαι ωθούν πρός διολίσθηση, κρημνισμό καί βύθιση εις ματαιότητα, υλισμόν, σαρκολατρεία καί αθεΐα, μέ αποτέλεσμα τήν σταδιακή αφαίρεση ανθρωπίνης υποστάσεως, ώστε ένας σοφός Διογένης, εν τή εποχή ημών, μέ φανό (φανάρι) ανά χείρας, εις ηλιόλουστο καταμεσήμερο, αμφίβολο θά ήτο εάν εύρισκε οντολογικώς (εν Χριστώ) «άνθρωπο» αναμέσον ασφυκτικού συνωστισμού μεγαλουπόλεων. Εντυπωσιάζει η αποφθεγματική προτροπή Τού Θεού:::: «περιδράμετε εν ταίς οδοίς….. καί ίδετε καί γνώτε καί ζητήσατε….. εάν εύρητε άνδρα (άνθρωπον) ει έστι ποιών κρίμα καί ζητών Πίστιν……»(1). Ως εκ τούτου «…. εις ερήμωσιν έσται πάσα η Γή»(2). Ό,τι χρειαζόμεθα εν τώ παρώντι βίω αλλά καί πρός αιώνιον σωτηρίαν, Ο Θεός επαρκώς μάς τά παρέχει καί πλουσίως αποκαλύπτει ΚΑΙ εκ τής Ορθοδόξου Αγίας Γραφής ΚΑΙ μέσω (Ιεράς Παραδόσεως) Ορθοδόξων Αγιοπατερικών συγγραμμάτων καί βίους Αγίων πρός μίμηση Αυτών. Ο Θεός διακαώς καί αενάως καλεί ::: «Εμού Τού Πατρός ακούσατε, τέκνα καί ούτως ποιήσατε ίνα σωθείτε»(3). Ποίος ακούει;;;; Ποίου δέν τού έχουν ξελογιάσει τά μυαλά αι σειρήναι τού πλάνου κόσμου;;;;; Ποίος εστί συνετός καί σώφρων ίνα φράζει τήν ακοήν του εξ αυτών τών ξελογιάστρων σειρήνων;;;; Διά κακοπροαίρετους απειθείς, άπιστους, εγωϊστάς, ασεβείς καί σαρκολάτρας ψευδομορφωμένους, όσα πτυχία καί μεταπτυχιακά κι’άν αποκτήσουν, εάν δέν ταπεινώσουν τόν κορδωμένο (ως γύφτικο σκεπάρνι) αυχένα των, Τήν Σοφία καί Λόγον Τού Θεού ΔΕΝ δύναντε νά κατανοήσουν μέ ΤΙΠΟΤΕ, διότι εστίν ως επτασφράγιστο κλειστό βιβλίο καί η ψευδομόρφωση καθιστά δέσμιους, ως περιπεπλεγμένους μετά βαρυτάτων αλύσεων (αλυσίδων)(4), τούς ψευδοσοφούς αλλά ασεβείς, άφρονας, εγωϊστάς καί μεγαλορήμονας. «Διά τούτο απαίδευτοι ψυχαί (άνευ διδαχής καί υπακοής εις Χριστόν) επλανήθησαν»(5) καί χάζεψαν «προσποιούμενοι τούς ….σοφούς!!!!!!» ΧΑΖΟΜΟΥΡΟΧΑΒΛΟΙ όντες(6). «…… Η γάρ σοφία τού κόσμου τούτου μωρία παρά Τώ Θεώ εστί…..»(7). Διά τούτο «….. πάσα η Κτίσις ΣΥΣΤΕΝΑΖΕΙ καί ΣΥΝΩΔΙΝΕΙ άχρι τού νύν…..»(8) καί «η Γή πενθεί καί μαραίνεται»(9), (ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ) κάτωθεν τής βάρβαρης καί δυναστικής μπότας τών νύν (άνευ Χριστού) ψευδομορφωμένων, ως εκ τούτο, Ο Θεός «καταισχύνει», ξευτιλίζει τούς κακοήθεις, εγωϊστάς, κομπογιαννίτας ψευδοσοφούς (10) (τούς εις όλους γνωστούς ως «ΚΟΥΦΙΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΥΣ»). «Κύριος αθετεί λογισμούς (ανοήτων) λαών…. η δέ βουλή Τού Κυρίου εις τόν αιώνα μένει»(11). Ο Ίδιος Ο Κύριος καί Θεός ημών Ιησούς Χριστός διαβεβαιεί ότι ο ξεπεσμένος σαρκολάτρης καί υπερηφανευόμενος κόσμος ΟΥ δύναται ΟΥΔΑΜΩΣ νά λάβη Τό Πανάγιον Πνεύμα (12). Εις μέγα πλήθος χωρίων, Ο Λόγος Τού Θεού διαβεβαιεί περί ΜΙΑΣ καί ΜΟΝΗΣ κατοικησίμου Γής (σημαίνων «μήτρα» απ’όπου γεννά τά αγαθά, μέσω Προνοίας Θείας Χάριτος). «…..Τού ελέους Κυρίου πλήρης η Γή.Τώ Λόγω Τού Κυρίου οι Ουρανοί εστερεώθησαν ….. φοβηθήτω Τόν Κύριον πάσα η Γή…..»(13) καί «Ο Θεμελιών τήν Γήν»(14). «Κατ’αρχάς Σύ Κύριε τήν Γήν εθεμελίωσας καί έργα τών χειρών Σου εισίν οι Ουρανοί ….. ωσεί περιβόλαιον ελίξεις αυτούς…..»(15). Εν ώρα γενικής Κρίσεως, θά συναχθούν άπαντες αι λογικαί υπάρξεις πρός Κρίση, Άγιοι Άγγελοι, άνθρωποι, δαίμονες, μέ τούς πρώτους, ασφαλώς νά δικαιώνοντε καί όσοι εκ τών ανθρώπων επίστευσαν εμπράκτως εις Τόν Κύριον Ιησού Χριστόν, ενώ οι υπόλοιποι νά οδηγούνται πρός αιώνιον φρικτή καταδίκη κολάσεως, λαμβάνοντες αναλόγως κατά τά επί Γής (άνομα) έργα των (16). Τό όλον σύμπαν θά αλλάξει (17), ελλισόμενο (εκ τού ρήματος «ελλίσω» καί ουσιαστικού «ιλλιτάριον» ως πάπυρος καί περγαμηνή – δέν προβαίνω πρός περαιτέρω ανάλυση). Καί ως διαβεβαιεί ο Άγ.Ανδρέας (διά Χριστόν σαλός (18), 4 τάγματα Αγίων Αγγέλων, κατόπιν προσταγής εκ Τού Παντοκράτορος Ιησού Χριστού, θά πραγματώσουν αυτήν τήν τρομακτική (ελλίσουσα) αλλαγή, μεταβάλλοντας τό παλλαιόν σύμπαν εις νέας μορφής σύμπαντος καί αυτό θά πραγματοποιηθεί στιγμιαίως καί θά καταστεί οφθαλμοφανές εκ πάντων. Συνεχίζεται, Θεού Θέλοντος, τό ερχόμενο Σάββατο. Christianismos1985@gmail.com

  1. Ρε φίλε κι εμείς ορθόδοξοι χριστιανοί είμαστε. Μάθημα μας κάνεις κάθε φορά; Αυτό είναι εγωισμός.

  2. Kάνε ένα blog και γράφε οτι γουσταρεις . Η google διαθετει δωρεάν πακέτο ,ειναι πανευκολο .
   Εχεις κουρασει ρε φιλε και μην λες οτι απαγορευεις να διαβαζουν τα σχόλια σου οσοι ειναι αλλού για αλλού , η πλατρφορμα εδω μεσα ειναι ελευθερη και δημόσιας θέας .Χριστιανοι ειμαστε και εμεις αλλα εδω μιλαμε για ακραιες καταστασεις και ύφος και περιεχομενο ακραιο για τον μεσο αναγνωστη . τες παντ ,αφού σε αφηνουν οι συντονιστες και ανεβαζεις τα κηρηγματα σου ,πάω πάσο .

 19. Και άλλος πιθηκανθρωπος σάτυρος ανώμαλος εκβιαστής ηθοποιός και αυτές οι γυναικεσ τώρα το λένε Επίσης και ο Κουβελος ο άντρας της Ντορας με τις άπατες στην ιππασία τα κλεμενα στο εξωτερικό Πάει στο εξωτερικό ταξίδια και γκομενιζει και συχνά αρρωσταίνει όταν κάνει άπατες από την καρδιά του και πάει στο Ωνασειο που κανένας δεν μπορεί να πάει αν δεν δώσει φακελάκι φουσκωμένο Ρεζίλια βλάκες τεμπέληδες Έλληνες που τους δέχεστε ακόμα

Leave a Response