Πατήρ Αθανάσιος Μυτιληναίος: “Θα σου βάζει ΧΗΜΙΚΑ πράγματα μέσα σου και θα σου ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΤΟ ΝΟΥ”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
maxresdefault

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ:

(Την περίοδο) των διωγμών αγαπητοί μου, ήταν βέβαια ένας βασανισμός του σώματος φρικώδης, όμως δεν υπήρχε επηρεασμός του νου και της ψυχής. Ενώ στα μαρτύρια των εσχάτων θα έχουμε επηρεασμό και της ψυχής και αι μέθοδοι θα είναι σατανικότερες. Γιατί; ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΤΟ ΝΟΥ, τη βούληση, θα σου παραμορφώνει το συναίσθημα και θα σου αποπροσανατολίζει το νου. Αυτά εδοκιμάστηκαν στην εποχή μας, είναι πασίγνωστα αυτά.
Συνεπώς πώς θα μπορέσεις να ομολογήσεις Χριστόν και να μην προσκυνήσεις τον αντίχριστον;
Φοβερόν το μαρτύριον !
Γι’ αυτό είναι ανάγκη η φυγή ! Θα το πω άλλη μία φορά. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΦΥΓΗ !
Διότι αυτό το μαρτύριο δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε, όχι να αντέξουμε, αλλά πώς θα τεθούμε, ποιά θα είναι η διάθεσή μας όταν μας βάλουν χημικά πράγματα μέσα μας.

Ένα τέταρτο στοιχείο είναι Η ΠΛΑΝΗ.
Ο αρχαίος μάρτυς γνώριζε σαφώς τί είναι ο χριστιανισμός και τί είναι η ειδωλολατρία. Ήξερε λοιπόν, εγώ είμαι Χριστιανός, απέναντι μου έχω να πολεμήσω την ειδωλολατρία. Στους τότε, ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΑΦΗ. Η ΠΙΣΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΑΦΗΣ !
Και το σπουδαίον είναι οτι θα υπάρχει το θαύμα, ως δαιμονικό στοιχείο. Θαύματα θα κάνει ο αντίχριστος. Οι ειδωλολάτραι δεν έκαναν θαύματα. Γενικὰ θα επικρατεί η πλάνη και θα είναι ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.
Γι’ αυτό λέει ο Κύριος: “ἐγερθήσονται ψευδόχριστοι καὶ ψευδοπροφήται καὶ δώσουσιν σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα ὥστε πλανῆσαι εί δυνατὸν ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ρε αι από δω δηλαδή παλιά δεν γινόντουσαν θαύματα ειδικά πάνω σε μάχες που θεωρούνταν χαμένες ήταν έργα του σατανά μήπως…

Comments are closed.