Πατέρας και γιος διέρρηξαν 11 επιχειρήσεις στο Ηράκλειο

Κοινοποίηση:
astynomia-new-2-1

Γερή μπάζα είχαν κάνει τους τελευταίους τέσσερις μήνες ένας 37χρονος και ο 19χρονος γιος του, οι οποίοι είχαν διαπράξει εννέα τετελεσμένες διαρρήξεις και δύο απόπειρες σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου καθώς, μόνο τα μετρητά που είχαν κλέψει είχαν φτάσει τα 53.140 ευρώ.

Εκτός από αυτά, είχαν αρπάξει από τις επιχειρήσεις μια μοτοσυκλέτα, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς ένα χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα μόνο τραπεζικές επιταγές, ενώ είχαν ξηλώσει και τα καταγραφικά μηχανήματα που ήταν συνδεδεμένα με τις κάμερες κλειστού κυκλώματος για να μην πέσει το υλικό στα χέρια των αστυνομικών.

Ωστόσο, οι άνδρες της Ασφαλείας εξιχνίασαν τις διαρρήξεις που είχαν γίνει από τον περασμένο Αύγουστο ως τις 17 Νοεμβρίου και τους συνέλαβαν. Στα σπίτια τους κατασχέθηκαν 673 ευρώ, 402 ναρκωτικά χάπια, ένας σιδερολοστός, δύο ηλεκτρονικά τσιγάρα και τρία κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος πατέρα και γιου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, όπως και μια γυναίκα που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών στην κατοικία του ενός. Η προανάκριση παραμένει ανοιχτή, καθώς ερευνάται αν είχαν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.