Πατέρας αγόρασε ενυδρείο για τον γιο και βρήκε αυτό το πλάσμα που έχει σκοτώσει 30 άτομα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
enydrio

Ένας 32χρονος άνδρας, εντόπισε μέσα στο ενυδρείο που αγόρασε για τον 6χρονο γιο του το πιο δηλητηριώδες θαλάσσιο πλάσμα.

Ο Γουέσλι Τρέβορς αγόρασε ένα ενυδρείο εμπνευσμένο από το παιδικό της Disney «Ψάχνοντας το Νέμο», όμως έμεινε έκπληκτος όταν διαπίστωσε ότι μέσα σε αυτό υπήρχε ένα δηλητηριώδες σαλιγκάρι, το οποίο μάλιστα ευθύνεται για τον θάνατο 30 ανθρώπων παγκοσμίως.

Απόλυτα τρομοκρατημένος επικοινώνησε με μερικά κέντρα θαλάσσιας ζωής στο Λονδίνο όπου ζει, τα οποία αρνήθηκαν να το πάρουν από το σπίτι του.

Όπως αναφέρει το site Reader, το σαλιγκάρι αυτό, που έχει κωνικό σχήμα, είναι επίσης γνωστό ως «cigarette snail» καθώς όσο χρόνο χρειάζεται για να καπνίσει κανείς ένα τσιγάρο, τόσο χρόνο παίρνει για να πεθάνει ένας άνθρωπος μόλις τσιμπηθεί από αυτό.

«Ο γιος μου αγαπάει τη Disney και έτσι πήραμε ένα ψάρι που είναι σαν τον κεντρικό χαρακτήρα του “Ψάχνοντας το Νέμο”. Στην αρχή που το είδα δεν το αναγνώρισα. Το έβγαλα φωτογραφία και το έστειλα σε κάποια φόρουμ και από εκεί με ενημέρωσαν ότι επρόκειτο για αυτό το δηλητηριώδες πλάσμα».

Χωρίς να γνωρίζει πώς βρέθηκε μέσα στο ενυδρείο του, ο Τρέβορς ανέφερε ότι η τελευταία προσθήκη που έκανε στο ενυδρείο του ήταν μία γαρίδα και ίσως να κρυβόταν πάνω της.

 

 

Τελικά, έπειτα από παρέμβαση της εφημερίδας The Sun, το σαλιγκάρι απομακρύνθηκε από το σπίτι του και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Θαλάσσιας Ζωής στο Λονδίνο.

Να σημειωθεί ότι τα εν λόγω σαλιγκάρια συνήθως βρίσκονται σε τροπικές θάλασσες, αλλά μερικά έχουν προσαρμοστεί σε ηπιότερα νερά.

Τσιμπάνε βγάζοντας έξω ένα μακρύ, υποδερμικό δόντι που μοιάζει με βελόνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μα ποσο μ@λ@κ@ς ειναι…δε μπορουσε να το βγαλει με μια μακρυα τσιμπιδα απο τζακι για παραδειγμα??
    Σιγα μην φωναζα και την πυροσβεστικη…βγαλσιμο με την τσιμπιδα και λιωσημο σπαζωντας το με μια πετρα..
    Μεταφερθηκε λεει στο κεντρο θαλασσιας ζωης στο Λονδινο λες και βρηκε καμια φωκια..ε ρε πουστη μου…

Leave a Response