Παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Η μητέρα μου είπε «ΟΚ» για να κάνω σεξ στα 16»

Κοινοποίηση:
sex-worker

Σοκάρει η εξομολόγηση μιας γνωστής τηλεοπτικής παρουσιάστριας, για την πρώτη φορά που είχε ερωτική επαφή με έναν άνδρα ενώ ήταν ακόμα ανήλικη.

Η πανέμορφη ξανθιά, που σήμερα είναι πια 26 ετών, γύρισε το… ρολόι 16 χρόνια πίσω και θυμήθηκε την πρώτη φορά που είχε μια ολοκληρωμένη σεξουαλική εμπειρία.

Όπως είπε σε συνέντευξή της, ήταν μόλις 16 ετών όταν αποφάσισε πως θέλει να κάνει έρωτα και μάλιστα είχε και τη συγκατάθεση της μητέρας της.

«Η μητέρα μου κι εγώ ήμασταν πάντα ανοικτές με το θέμα σεξ. Είχα σιδεράκια όταν τη ρώτησα αν μπορώ να το κάνω και μου είπε «ναι, αλλά μόνο όταν θα περάσεις τα 16»», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Μέγκαν Μπάρτον Χάνσον, άλλοτε πρωταγωνίστρια στη σειρά «Love Island» στη Βρετανία και μετέπειτα παρουσιάστρια στην τηλεόραση, παραχώρησε την αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «Sun». Όπως ήταν αναμενόμενο, τα λόγια της έγιναν πρώτο θέμα σε όλες τις ιστοσελίδες στο «Νησί» και όχι μόνο…

megan-barton2 megan-barton3 megan-barton4 megan-barton5 megan-barton6 megan-barton


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Λοιπόν, είσαι σε αυτά τα χάλια από τα 16 ή και ενωρίτερα: Από ότι φαίνεται από την σκυλόφατσά σου, πρέπει να έχει περάσει σημαντικός αριθμός επισκεπτών από το κατάλυμα σου. Άλλωστε, μία σύγχρονη γυναίκα, εάν δεν της έχουν ξεχειλώσει τις εισόδους, δεν μπορεί να λέει ότι είναι προχωρημένη! Έτσι δεν είναι πουτανάκια………:::::: ´όσο για την μητέρα σου, φαντάζομαι θα είναι ανάλογου ηθικής…..:::::::

    1. ΕΣΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΛΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ. Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ; ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.

Leave a Response