Παρουσιάστηκε στις Αρχές ο νταής της Κέρκυρας – Ξυλοκόπησε την πρώην σύζυγό του έξω από σχολείο

Κοινοποίηση:
xilodarmos

Στο αστυνομικό τμήμα της Κέρκυρας παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα ο 45χρονος άνδρας, ο οποίος χτύπησε την πρώην γυναίκα του μπροστά στα μάτια γονέων και μαθητών έξω από σχολείο στο Κανόνι της Κέρκυρας την περασμένη Δευτέρα.

Μετά την πράξη του είχε εξαφανιστεί για να αποφύγει την αυτόφωρη διαδικασία, και χθες το απόγευμα παρουσιάστηκε οικειοθελώς στις αστυνομικές αρχές, για να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση. Η νεαρή γυναίκα έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην άντρα της και, σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό της, εκείνο που επιθυμεί είναι να προστατέψει το ανήλικο παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της επίθεσης είναι δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος είχε θέσει και υποψηφιότητα για θέση στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς επιτυχία. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που επιτέθηκε στην πρώην γυναίκα του. Βίαιη συμπεριφορά έχει δείξει και στο παρελθόν, αλλά κάτι τα αισθήματα που έτρεφε για εκείνον η νεαρή μητέρα του παιδιού τους κάτι η μεταμέλειά του, άφηναν στο περιθώριο το συμβάν. Μέχρι που ο κόμπος έφτασε στο χτένι και η γυναίκα βρήκε την ευκαιρία να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: