Παρουσία Μάρκο Σίλβα και Φίγκο στον τελικό του Conference League

Κοινοποίηση:
sil

Ο Ολυμπιακός οδεύει προς το πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας του απέναντι στην Φιορεντίνα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα «μονομαχήσουν» με τους «βιόλα» με στόχο το τρόπαιο του Conference League.

Παρών σε αυτό το ιστορικό ραντεβού για τους Πειραιώτες όπως σας έχουμε ενημερώσει θα δώσουν παίκτες και προπονητές που έγραψαν την δική του ιστορία με τον Σύλλογο. Ωστόσο, όσο πλησιάζει η ώρα του τελικού γίνεται γνωστή πως θα έχουμε και άλλες ιδιαίτερες παρουσίες στην OPAP Arena.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκο Σίλβα που έμεινε μια σεζόν στον Ολυμπιακό (2015-16) άλλα άφησε και εκείνος σημάδι ανεξίτηλο με εκείνη την καταπληκτική ομάδα που ανάμεσα στα άλλα έκανε και το πρώτο «διπλό» στο Emirates κόντρα στην Άρσεναλ θα βρίσκεται απόψε στον τελικό.

Άλογο… κούρσας και ο Πορτογάλος, όπως ο Βαλβέρδε. Προπονητής ελίτ που εδώ και πολλά χρόνια έχει κερδίσει τη θέση του στην Premier League. Επίσης, στο γήπεδο απόψε για τον τελικό θα βρίσκεται ο τεράστιος Λουίς Φίγκο, με ότι αυτό συνεπάγεται, αλλά και ο πρώην τεχνικός του Θρύλου, Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος το αποκάλυψε στην Α Βοla.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: