Παραμένουν οι μάσκες στα σχολεία – Ποιος ο λόγος που δεν θα βγουν

Κοινοποίηση:
σχολειο μασκα

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση από τον Θάνο Πλεύρη για την μη υποχρεωτική χρήση μάσκας προστασίας από την 1η Ιουνίου, ο κ. Εξαδάκτυλος είπε πως στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής, όπου και θα συζητηθεί το ζήτημα της μάσκας στα σχολεία, δεν αναμένεται να ληφθεί απόφαση που θα αλλάζει το ισχύον καθεστώς μέχρι την λήξη των μαθημάτων, εκτιμώντας πως μαθητές και εκπαιδευτικοί θα συνεχίσουν και μετά από την 1η Ιουνίου να φορούν μάσκες στον χώρο του σχολείου.

Ο κ. Εξαδάκτυλος είπε πως αν αποφασιστεί άρση της υποχρεωτικότητας χρήσης μάσκας στα σχολεία, «αυτή θα «εφαρμοστεί» άμεσα και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε. Έχω εντύπωση πως δεν θα υπάρξει αλλαγή για τα σχολεία γιατί είναι λίγες οι ημέρες μέχρι να τελειώσουν τα μαθήματα».

Απαντώντας στα επιχειρήματα πως θα πρέπει τα παιδιά να φορούν μάσκες στο σχολείο, όταν σε κάθε άλλη έκφανση της καθημερινότητας τους πχ. στο σούπερ μάρκετ ή σε ένα μαγαζί εστίασης θα πηγαίνουν χωρίς μάσκα, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου είπε πως «αυτές είναι προαιρετικές δραστηριότητες , ενώ το σχολείο είναι υποχρεωτική δραστηριότητα».

Ερωτηθείς γιατί το μέτρο της μη υποχρεωτικής χρήσης μάσκας έχει ισχύ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, αποκρίθηκε πως «τα προηγούμενα δύο χρόνια είδαμε ότι τα φθινοπωρινά κύματα της πανδημίας εμφανίζονταν στις αρχές με μέσα Οκτωβρίου, άρα η διασπορά γινόταν τον Σεπτέμβριο και αν θέλουμε να δράσουμε αποτρεπτικά, θα πρέπει τότε να δούμε την κατάσταση».
«Μέχρι τότε θα έχουμε περισσότερα δεδομένα και για τα εμβόλια και τις δόσεις. Περιμένουμε και ίσως έχουμε κάποιο ενισχυμένο εμβόλιο, αλλά δεν είναι σίγουρο δυστυχώς, αν και όλοι θα το θέλαμε», κατέληξε ο κ. Εξαδάκτυλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

 1. Έρχεται η Θεία Δίκη εξαδάκτυλε. Που μιλάς για εμβόλια, εσύ ο πλαστικός χειρουργός! Βλέπει ο Θεός τον βασανισμό των παιδιών με τη μάσκα και θα πράξει αναλόγως εξαδάκτυλε. Δεν θα φοράνε μάσκα οι χιλιάδες φίλαθλοι στα γήπεδα και βασανίζετε τα παιδάκια κατακαλόκαιρο. Ο καιρός γαρ εγγύς.

 2. Από Σεπτέμβριο – Οκτώβριο που θα φύγουν οι τουρίστες θα δούμε γέλια…….Αμ πως θα βγάλουμε τον χειμώνα στα τηλεπαράθυρα……

 3. Ο/Η άντε φτιάξε κανα μνι και κανα βυζι, ρε μισητέ τσόγλανε κ@λοδάχτυλε ... λέει:

  ΄Εννοια σου εξαδάκτυλε και δεν αργεί η ώρα της τιμωρίας σας … Αν νομίζεις ότι το ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ & ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ “ακαταδίωκτο” που σας έδωσε η κ@λοκυβέρνηση, θα σε σώσει, πλανάσαι πλάνην οικτράν … ΄Ολα τα “επιστημονικά μυαλά” της δεκάρας και τα πολιτικά κατακάθια της σφαλιάρας, καταντήσατε τα παιδιά μας, άβουλα ζώα με φίμωτρο, τους στερήσατε το γέλιο, την ελεύθερη αναπνοή, την άμεση επικοινωνία και την μεταξύ τους επαφή, τις δραστηριότητές τους, το παιχνίδι, τον ήλιο, την σωστή εκπαίδευσή τους, τους παππούδες και τις γιαγιάδες …
  Εγγύς γαρ ο καιρός που θα ξεράσετε το γάλα της μάνας σας, παλιο ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ …

 4. Exadaktylos βάλε και τα 6 εκεί που ξέρεις σκατομασονικό κουράδι

 5. Αντε στον αγύριστο πιόνια της παγκοσμιοποιησης.Τσεπωσατε τα εκατομμύρια για να μπολιασετε και να αφανίσετε τον ελληνικό λαό.Σας αξίζει εκτελεστικό απόσπασμα.

 6. Εξαδακτυλε! Εισαι για ενα κ@λοδαχτυλέ; Θα σου αρεσει, μπουχεσοειδέ!

 7. Εδώ οι παλιοί μπιστήμονες έλεγαν πως η ηρωίνη καταπολεμά τον βήχα και δεν προκαλεί καμιά εξάρτηση. Τη συνταγογραφούσαν και σαν παιδικό σιρόπι για τον βήχα. Τι να λέμε τώρα; Επιστήμονες, όχι αστεία!

 8. Δέν βγάζουν τίς μάσκες από τά σχολεία γιά νά εξοντώσουν τά Ελληνόπουλα.Η σατανική σαδίτστρια ή Κεραμέως ή φοιτήτρια τού ανώμαλου Gay τού Γερμανοεβραίου Κάρλ Σβάμπ χαίρεται όταν βλέπει τά παιδάκια νά υποφέρουν μέ τά φίμωτρα.Τί δουλειά έχει ό Εξαδάκτυλος ό κωλοράφτης μέ τά παιδια;
  Οί μασκες γιά τά παιδιά δέν ωφελούν.Αντιθέτως κάνουν βλάβες στήν υγεία τους.Η άνάλυση πού έγινε στή Γερμανία στά στοιχεία 25.930 χιλιάδων μαθητών απέδειξε ότι 68% τών μαθητών είχαν προβλήματα υγείας.Είχαν πονοκέφαλο,εξάντληση,κούραση,κακή διάθεση.Αιτία:ή υψηλή συγκέντρωση μονοξειδίου τού άνθρακα πίσω από τήν μάσκα.Τά παιδιά αναπνέουν μονοξείδιο τού άνθρακα.Υπερβαίνονται σημαντικά τά όρια τού μονοξειδίου πίσω από τίς μάσδκες τών παιδιών.
  Η μάσκα είναι ένα σατανικό εργαλείο τής νέας τάξης πραγμάτων γιά νά καταστρέψουν τήν υγεία μας.
  Γιάννης Λάκων

 9. Στα γενέθλια του Πατούλη δεν υπήρχε κίνδυνος? Στα μπουζούκια? Άντε να γ@μ@θ@@τ@ καθίκια κερατάδες.

 10. Ο λογος ειναι να τα φτυσει τελειως το ανοσοποιητικο των παιδιων! Να αναπνεουνε…..”καλυτερα”!

 11. Ξεφτιλισμένα τσουτσέκια που κρεμάσατε ένα κάδρο με πτυχίο στον τοίχο και δώσατε ένα όρκο που δεν τηρείτε, πως θα μας πείσετε ότι η καμπίνα του αεροπλάνου είναι λιγότερο επικίνδυνη από μια σχολική αίθουσα; Αλλά αφού καθόμαστε και σας ακούμε καλά να πάθουμε…

Comments are closed.