Παραμένει ύποπτος ο ρόλος της Σμαράγδας Καρύδη: «Είμαι μαζί σας, δεν κρατώ ίσες αποστάσεις. Κανείς δεν είναι φίλος μου από τους εμπλεκόμενους»! Αλήθεια τώρα; Η εικόνα άλλα δείχνει..

Κοινοποίηση:
lignadis-karidi

Συνέχεια στη διαδικτυακή αντιπαράθεση με τη Ζέτα Δούκα έδωσε η Σμαράγδα Καρύδη, απαντώντας με τη σειρά της στο μήνυμα της συναδέλφου της. Αυτή τη φορά, η Σμαράγδα Καρύδη, με μήνυμά της στο Instagram, ξεκαθάρισε πως δεν βάζει στην ίδια ζυγαριά τους θύτες και τα θύματα, ενώ τόνισε πως στηρίζει κάθε θύμα και πως είναι υπέρμαχος της κάθαρσης του θεάτρου αλλά και κάθε επαγγελματικού χώρου.

 

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

«Αγαπητή Ζέτα, νομίζω ότι στο κείμενο που έγραψα έγιναν κάποιες παρανοήσεις και οφείλω κυρίως σε σένα που μου απευθύνεσαι μια απάντηση. Δεν μ’ αρέσει που γίνεται δημοσίως αλλά εδώ που φτάσαμε έτσι πρέπει να γίνει. Ούτως ή άλλως, για τη διαφάνεια παλεύουμε τώρα. Έχεις δίκιο για τη βροχή και τα βρεγμένα ρούχα. Σίγουρα τώρα δεν είναι η ώρα για να νιώθει κάποιος λύπη. Πόσω μάλλον να την εκφράζει δημόσια γιατί μπορεί αυτό να θολώνει το τοπίο που οφείλει να είναι ξεκάθαρο για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια.

Όμως δεν ήταν κυρίως αυτό το θέμα της τοποθέτησής μου. Και αυτό μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει διαβάζοντας το πλήρες κείμενό μου και όχι τίτλους, αποσπάσματα ή τυχόν ερμηνείες του. Δεν έβαλα ποτέ στην ίδια ζυγαριά θύτες και θύματα. Ούτε κρατάω ίσες αποστάσεις, Δεν ξέρω από πού προκύπτει αυτό. Είμαι 100% μαζί σας. Θαυμάζω και σέβομαι απεριόριστα κι εσένα κι όλους όσοι βγήκαν μπροστά και το είπα αρκετές φορές όποτε μου ζητήθηκε χωρίς «αλλά» και αστερίσκους.

Και πρέπει να βγουν κι άλλοι να μιλήσουν. Έτσι γενναία όπως το κάνατε εσείς. Η υποστήριξή μου είναι γι’ αυτούς που αδικούνται και γι’ αυτό μίλησα για τους νόμους που θα μας προστατεύουν.

Χωρίς δίκαιο και νόμους επικρατεί το χάος. Αυτό είπε. Γι’ αυτό πρέπει να παρέμβει η πολιτεία και ο νόμος τώρα γιατί αλλιώς θα φαγωθούμε μεταξύ μας για την κάθε λέξη που θα λέμε. Θέλω αυτοί που έκαναν κακουργήματα να τιμωτηθούν με τρόπο παραδειγματικό.

Θέλω το τοπίο στο θέατρο να καθαρίσει από κάθε είδους κακοποίηση γιατί είναι ο χώρος που όλοι αγαπάμε και αξίζουμε να είναι καθαρός.

Και όχι μόνο στο θέατρο. Και ειδικά αν η κακοποίηση έχει σχέση με ανήλικους ή παιδιά. Δεν ξέρω πόσο καλά με γνωρίζεις αλλά κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν είναι φίλος μου ούτε έχω με κανέναν επαγγελματικές σχέσεις όπως λες. Και αν μάθαινα ότι κάποιος φίλος μου είχε κάνει όλα αυτά τα απαράδεκτα κι εγκληματικά που ακούμε, θα με πλήγωνε και θα ήμουν η πρώτη που θα καταδίκαζε τη συμπεριφορά του.

Γι΄αυτό μη μου χρεώνεις σκοπιμότητα γιατί δεν έχω. Είμαι απόλυτα υποστηρικτική σε αυτό που ξεκινάει τώρα. Είμαι μαζί σας εφ’ όλης της ύλης και τώρα που βρέχει κι όταν θα βγει ο ήλιος».

karydi2

Στην ανάρτησή της η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρει ότι κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν είναι φίλος της. Προφανώς και αναφέρεται στον Πέτρο Φιλιππίδη, στον Παύλο Χαϊκάλη και στον Κώστα Σπυρόπουλο, γιατί η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο twitter με τον Δημήτρη Λιγνάδη, άλλα λέει! Παραμένει ύποπτος ο ρόλος της σε αυτή την υπόθεση…

lignadis-karidi

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Γέρασε δεν έγινε μάνα και πίσω από το ήρεμο πρόσωπο κρύβει πολύ κακία για τις γυναίκες.

  2. Άι μάρι Τσούτσου και εσύ. Όποιος δικαιολογείται, αυτοκατηγορειται

  3. Η καχυποψία στοιχειώνει τις ένοχες συνειδήσεις.

  4. Μάλλον αυτή θα έκατσε σε πολλούς σκηνοθέτας….

  5. Τη δεκαετία του 2000 τα είχε για 8 χρόνια με τον Εξαρχάκο , με διαφορά ηλικίας 30 χρόνια και ήταν κάπου 30 χρονών αυτή.Κάτσε σου λέει μη βγάλουν και τίποτα άπλυτα δικά μου.Πώς προέκυψε αυτή η σχέση, απo έρωτα μόνο ή ειχε και συμφέρον;

  6. μηπως ειχε ρολο…… αφεντρας-τσατσας;………. στο…….παρεακι;

  7. Χμμ.. Γυαλίζει λίγο το μάτι της και αυτης… Ίσως είναι και αυτή τσαχπινιά τρελιαρα…

Comments are closed.