Παραλία Χαλκίδας: Επεισόδιο και ξύλο σε καφετέρια ανάμεσα σε αστυνομικό και δύο Αφγανούς που παρενοχλούσαν ανήλικες (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Επεισόδιο, ξύλο και υλικές ζημιές σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (11-07-2020) στη καφετέρια «Momento Cafe» που βρίσκεται στη παραλία της Χαλκίδας…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, ήταν λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα όταν δύο κοπέλες – ανήλικες Ρομά που πουλούσαν στυλούς, εισέβαλαν στη καφετέρια και ανέφεραν στους σερβιτόρους ότι τις παρενοχλούσαν δύο Αφγανοί, οι οποίοι λίγο αργότερα πήγαν και αυτοί στη καφετέρια.

Οι σερβιτόροι τους ζήτησαν να φύγουν, αλλά εκείνοι ενώ απομακρύνθηκαν για λίγο, επέστρεψαν φωνάζοντας και σύμφωνα με τις μαρτυρίες, στη συνέχεια πήραν τον αναπτήρα από έναν πελάτη – αστυνομικό που έπινε τον καφέ του εκείνη την ώρα, και ο ένας μάλιστα φέρεται να τον έσπρωξε.

Στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή και εκατέρωθεν αλληλοχτυπήματα ανάμεσα στους δύο Αφγανούς και τον αστυνομικό, ο οποίος κατέθεσε μήνυση και οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Χαλκίδας που μετέβησαν στη καφετέρια.

Όπως διαπιστώθηκε οι δύο Αφγανοί διαμένουν στο hot spot της Μαλακάσας.
Παράλληλα στη καφετέρια σημειώθηκαν και υλικές ζημιές.

Δείτε στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας της καφετέριας που εξασφάλισε το EviaZoom.gr κατά τη διάρκεια του επεισοδίου:

1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. παντως θα θελα να γηνει μυνησει στον αστυνομικο για ρατσιστικη βια και μισος οπως ο ιδιος θα συνελαμβανε οποιονδηποτε ελληνα πολιτη θα ηταν στην θεση του και θα τον πηγαινε δικαστηριο για αυτους τους λογους ετσι και στον ασυνομικο

  2. Πως δεν έσκασαν μύτη οι πατεράδες ή τα αδέρφια ξαδέρφια με τα Datsun να μην αφήσουν τίποτα όρθιο .

  3. Aφγανοι εναντιον γυφτων ασ σκοτωθουν Εμας τους Ελληνες τι μας νοιαζει?

    1. Γιατί μετά τις γύφτισες θα έρθει η σειρά της μανας σου και της αδερφης σου και της γυναικας σου και της κόρης σου.
      Γιατί θα σε δει να μην αντιδράς.

  4. Καλά που ήρθε έγκαιρα η αστυνομία και τον έσωσε τον αστυνομικό :p

  5. Αριστεροί μπαχαλακιδες ψηφοφόροι που βγήκαν για καμάκι!
    Και ακόμα είναι η Αρχή!

  6. Αν οι αστυνομικοί κάνανε σωστά τη δουλειά τους και ρίχνανε λίγη “περιποίηση” με στοργή και προδέρμ στο κάθε κατσαριδόχρωμο φρούτο,τα πωπουδάκια τους θα είχανε σφίξει. Τώρα τα αραπάκια δε μαζεύονται. Τους δασκαλεύουνε και οι επαγγελματίες εθελοντές ανθρωπιστές λαθρολάγνοι και το πράμα ξέφυγε. Αν οι αστυνομικοί δεν βάλουνε βαθιά και αργά το κλόμπ στο ορθό του κάθε αραπάκου, δε θα μαζευτούνε και είναι ζήτημα χρόνου να επαναλάβουν τις πράξεις τους. Άμεση απέλαση στον κάθε παραβατικό λαθραίο, με ευρεία δημοσίευση των στοιχείων του, για να μαζεύονται οι ομοεθνείς του. Η ατιμωρησία φέρνει ασυδοσία.

  7. θα παρακαλατε να αναλαβει την διακυβερνηση της χωρας ο Ηλιας Κασιδιαρης

  8. Απ’ την Μαλακάσα στην Χαλκίδα ?
    Ε ρε τουρισμός και εσείς κοιμόστεε
    Τα στοιχεία των αυγανών και ποινή προστίμου και φυλακισης. Δεν με νοιάζει πάρτε τα σου τα 500 του προγράμματος Helios.
    Πάλι καλά που δεν είναι ο Τσίπρας η ο κουτσούμπας πάνω αυτοί θα φυλάκιζαν και τον αστυνομικό και θα τους έδιναν και σουίτα για την “καλή” διαγωγή τους σε ξένη γη

  9. Που είναι ο μαλάκας που είπε νωρίτερα δεν πειράζουν οι λαθρομετανάστες δεν ενοχλούν κανέναν
    Που σαι ρε αρχίδα. Σαν τους γιούφτους κάνουνε ρε ξευτιλισμένοι άντερο όταν θέλουν κάτι πολύ και επίμονα

  10. Τα λεσια εχουν το δικαιωμα να κανουν οτι γουσταρουν

Comments are closed.