Παραλήρημα Ερντογάν: «Αυτοί που μας προκαλούν είναι σαν τα σάπια δέντρα που θα πέσουν στην πρώτη καταιγίδα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
erdo

Τη στιγμή που όλα έχουν δρομολογηθεί για το ξεπούλημα του Αιγαίου, ο Ερντογάν απευθυνόμενος στο εσωτερικό ακροατήριό του, άρχισε πάλι τα… ιστορικά παραμύθια και τις μεγαλοστομίες.

Στο παρακάτω σημερινό βίντεο ο Ερντογάν ακούγεται να λέει τα εξής:

«Καθώς τα βήματα της μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας έχουν αρχίσει να ακούγονται ακόμη πιο ισχυρά, αυξάνεται και ο πανικός αυτών οι οποίοι επί πολλά χρόνια μας έβλεπαν ως εξαρτώμενο κράτος. Μην ξεχνάτε. Δεν υπάρχει όφελος από τον φόβο του θανάτου.

Αυτοί οι οποίοι μας στήνουν παγίδες αυτοί οι οποίοι μας φέρονται με εχθρότητα και ιδιαίτερα αυτοί που μας επιτίθενται, θέλω να ξέρουν πως δεν θα ξεχάσουμε κανέναν τους.

Το έθνος το οποίο ζει εδώ σε αυτά τα χώματα επί χίλια χρόνια, το οποίο ανανεώνεται συνέχεια, το οποίο έριξε βαθιές ρίζες και άπλωσε τις ρίζες του, για μία ακόμη φορά ξύπνησε και κινητοποιήθηκε. Από την άλλη μεριά αυτοί οι οποίοι μας προκαλούν είναι σαν τα δέντρα  που σαπίζουν από μέσα και αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να καταρρεύσουν στην πρώτη καταιγίδα .

Εμείς δεν αποφεύγουμε ποτέ καμία μάχη. Για να αποδείξουμε ότι αυτό που λέμε δεν είναι μία κενή ρητορική, δεν χρειάζεται καν η εμπειρία της ιστορίας μας των 2000 ή  1000 ετών στα εδάφη μας. Και μόνο οι αγώνες μας της τελευταίας περιόδου είναι αρκετοί».

Πηγή: tourkikanea.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το οτι εννοεί τα σάπια φρουτα τους βουλευτές μας το καταλαβε κανείς ; αντε βρε σε λίγο θα έχουμε τα τουρκακια μαζι με τα πακιστανα να μας λενε τι θα κάνουμε και οι Κουληδες (βλεπε χαμαληδες στα κινέζικα) θα υπακουν και θα τρεμουν 😠

Leave a Response