Παρέμβαση φοιτητών σε πολυκατάστημα: “Εδώ δεν κολλάει;”

Κοινοποίηση:
αθηνα-φοιτητες

Πανό στο οποίο γράφουν «εδώ δεν κολλάει» άνοιξαν μέσα σε πολυκατάστημα της Αθήνας φοιτητικοί σύλλογοι οι οποίοι έπειτα πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας με αίτημα να ανοίξουν οι σχολές.

Έξω από το υπουργείο Παιδείας παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα εκατοντάδες φοιτητές τηρώντας τις αποστάσεις και ζητώντας να συναντηθούν με την ηγεσία του υπουργείου για να παραδώσουν τα αιτήματα τους.

«Αυτό που έχουμε ανάγκη δεν είναι οι κάμερες και η αστυνομία, αλλά οι ανοιχτές σχολές και οι υψηλού επιπέδου σπουδές! Έχουμε ανάγκη από δωρεάν σίτιση και στέγαση, από μόνιμο προσωπικό για να ξαναλειτουργήσουν οι σχολές μας με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας μας! Θέλουμε όλα αυτά που μας έχει στερήσει η πολιτική όλων των κυβερνήσεων. Με τα 30 εκατομμύρια να ανοίξουν οι σχολές! Όχι σε αστυνομία και διαγραφές! Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα μας να μιλάμε, να αντιδρούμε, να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον!» σημειώνεται σε σχετική ανάρτηση της πρωτοβουλίας των φοιτητών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο τρόπος εισαγωγής έπρεπε ήδη να έχει αλλάξει εδώ και χρόνια! Να μπαίνουν σε αρκετές σχολές εκτός από ορισμένες όπως ιατρική χωρίς εξετασεις και ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ και όχι τεμπέληδες που κάνουν 10 χρόνια να βγάλουν μια σχολή! Όσοι δεν παιρνανε μαθήματα πρέπει να φευγουν . Αρκετοί φοιτητές παλια την εβγαζαν στις καφετέριες και στις μέρες μας ήθελαν να βλέπουν τηλεόραση και να είναι όλη μέρα στο ίντερνετ . Αρκετοί πουλανε μούρη και είναι ρατσιστές ηλικιακά. Νομιζουν οτι δικαίωμα στη ζωή έχουν μόνο αυτοί ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ 20! Οι φοιτητες για όλα όσα συμβαίνουν που είναι ακριβώς; Δεν τους καίγεται καρφί αρκεί να μπορούν να τεμπελιαζουν και να παιρνουν πτυχια σε 10 χρόνια! Καλά τους κάνουν και οσοι δεν παιρνανε μαθήματα να παιρνουν δρόμο για να αφήνουν τις θέσεις σε αυτους που έχουν όρεξη! Όποιος είναι τεμπέλης και δεν ενδιαφέρεται για την χώρα του παρα μόνο για τον κωλο του ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ!
    Οι φοιτητές για την πανδημια και για όσα συμβαίνουν σε αυτήν την χώρα όλο αυτόν τον καιρό ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ! Μόνο να τεμπελιασουν τους ενδιαφέρει! Η χώρα αυτή θα χειροτερεύει συνέχεια! Γιατί ο κόσμος είναι ο χειρότερος! Και η πολιτικοι είναι η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

  2. Είπανε ας πάμε και μια βόλτα για ψώνια….μια χαρά είναι και ετσι οι σχολές ….2021 έχουμε….ο Αθηναίος σπουδάζει Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο….χωρίς να επιβαρύνονται οικογενειες με έξοδα….και υπάρχει και έλεγχος ότι μπαίνουν στα μαθήματα…..και δεν γυρνάνε στις καφετέριες και κοροϊδεύουν τους γονείς ότι σπουδάζουν και είναι ακριβή η φοιτητική ζωή. Όλος ο κόσμος έτσι σπουδάζει πλέον.

  3. κομμούνια πρέπει να είναι αυτά τα γυφτάκια
    το ζουμί ειναι στο “Όχι σε αστυνομία και διαγραφές”. Αρα ναι στους κομματικούς υπαλλήλους που παριστάνουν τους φοιτητές για όλη τους τη ζωή, ναι στις καταλήψεις και στις αριστερές παραστρατιωτικές ομάδες. Οχι στους φοιτητές, οχι στη μάθηση.
    Ενα καλό χέρι ξύλο θέλουν αυτά τα αλητάκια

Comments are closed.