Παράνομη NAVTEX για ασκήσεις στην «καρδιά» του Αιγαίου εξέδωσε η Άγκυρα

Κοινοποίηση:
untitled-1-14 (1)

Μια ακόμη αναπάντητη -από την Ελλάδα- πρόκληση στην «καρδιά» του Αιγαίου ετοιμάζει η Τουρκία, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για έκδοση παράνομης τουρκικής Navtex την ερχόμενη Παρασκευή.

 

Όπως ανέφερε το MEGA h Navtex από πλευράς Άγκυρας θα εκδοθεί για άσκηση έρευνας και διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λέσβου, Χίου, Ψαρών και Σκύρου.  Δηλαδή στο κεντρικό Αιγαίο,

Πάγιος στόχος και διακαής πόθος της Τουρκίας είναι να αφαιρέσει το δικαίωμα επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης από την Ελλάδα, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Ο κύριος στόχος είναι η διχοτόμηση του Αιγαίου από τον 25ο Μεσημβρινό.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία, με αφορμή ελληνική άσκηση, θέτει εκ νέου θέμα αποστρατιωτικοποίησης των Ψαρών και της Χίου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ , ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ, Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ , ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ . ΕΚΔΟΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΕΧ ΚΑΙ ΜΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΚΟΛΠΟ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΗΣΜΟ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΟΛΟΣ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΙ. Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ.
    ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΔΟΥΝ ΣΚΟΥΡΑ ΣΚΟΥΡΕΝΟΥΝ.
    ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    24/01/2022

Comments are closed.