Παράνομη χωματερή στο Σχηματάρι; Δείτε τι καταγγέλλουν κάτοικοι (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
xomateri3

Οικολογική καταστροφή καταγγέλλουν κάτοικοι του Σχηματαρίου, που βλέπουν εργοστάσια, νοσοκομεία, καράβια και γενικότερα να εναποθέτουν τα σκουπίδια και τα απόβλητά τους μέσα στο δάσος.

Διαβάστε την καταγγελία:

“Παίρνω το θάρρος να σας ενημερωσω για μια οικολογικη καταστροφή που γίνεται τα τελευταία 3-4 χρόνια,και όπου και αν εχω απευθυνθεί βρίσκω αδιεξοδο. πρέπει κάτι να κάνετε για μια πολύ μεγαλη οικολογική καταστροφή, παράνομης εναποθεσης σκουπιδιών της Αθήνας, χημικών από εργοστάσια, απόβλητα από νοσοκομεία και καράβια, γίνεται εντελώς παρανομα,χωρίς καμία απολύτως άδεια, στην ευρύτερη περιοχή μας,σε δασικές εκτάσεις (μπάζωμα ρεμάτων).

Με λίγα λόγια χωματουργοι Χαλκίδας, Αυλίδας, Δηλεσιου κουβαλούν καθημερινα σκουπιδια από την Αθήνα,ανενόχλητοι, σε σημεία που θα σας υποδείξω παρακάτω, δημιουργώντας τεράστιες παράνομες χωματερές και ταυτόχρονα κερδίζοντας απίστευτα χρήματα.

Τα 2 στίγματα των παράνομων χωματερών στο Σχηματαρι Βοιωτίας θα σας τα στείλω σε επόμενα μηνύματα

Κλείνοντας, να σας ενημερώσω ότι οι χωματουργοι που εμπλέκονται,όντας κάτοικοι Χαλκίδος και ευρυτερων περιοχών, έχουν γνωριμίες με τις οποίες οταν,εγώ αλλά και άλλοι προσπαθήσαμε να σταματήσουμε αυτήν την τεράστια οικολογική καταστροφή,βρήκαμε τοίχο.Εχουμε ενοχλήσει Δημάρχους, αντιδημαρχους, τροχαία (για να σταματήσουν τις νταλίκες για έλεγχο στην ΕΟ),Δασαρχειο.

Στο φαγοπότι όμως των πολλών χρημάτων και του “γίνεται η δουλειά μας” σωπαινουν όλοι”.

Screenshot_20240105_163107_Maps (1) Screenshot_20240105_163107_Maps Screenshot_20240105_162844_Maps

xomateri xomateri2 xomateri1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response