Χειροπέδες σε 93χρονο στη Σπάρτη, επειδή είχε το σπαθί του “Καραισκάκη” κι οι γύφτοι ρημάζουν. Σαν δεν ντρέπονται λίγο

Κοινοποίηση:
1

Στα 93 του χρόνια, ο ηλικιωμένος διατηρούσε παράνομο οπλισμό στο σπίτι του, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης
Λίγο πριν συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής, βρέθηκε με χειροπέδες ένας παππούς ηλικίας 93 χρόνων, καθώς οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που είχαν πληροφορίες ότι διατηρεί παράνομο οπλισμό ερεύνησαν το σπίτι του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης και τον ανακάλυψαν.

Ο ηλικιωμένος είχε στην κατοχή του ένα πολεμικό τυφέκιο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ένα περίστροφο της ίδιας περιόδου, καθώς και μια σπάθα με λάμα μήκους 38 εκατοστών με τη θήκη του, που χρονολογείται από την Επανάσταση του 1821.

Όλα κατασχέθηκαν και τα πυροβόλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο 93χρονος συνελήφθη, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το οπλο (Τυφεκιο) που δειχνετε δεν ειναι του 2ου ΠΠ… ειναι ενα απλο 22LR ημιαυτοματο μαρκας Ruger…αμερικανικης προελευσεως η και κινεζικης προελευσεως μαρκας Norinco. σε διαμετρημα παλι .22LR και πολυ μετα τον 2ο ΠΠ… απλο 22αρι δηλαδη οπλο για παιδια σε αλλα κρατη πολιτισμενα !!!!
    Επισης και το περιστροφο μοιαζει να ειναι 22αρι και αυτο… για ψαχτητε λιγο… με λιγα λογια πιασανε παλι τον Γιαγκουλα … ρε τι παθαμε …

Comments are closed.