Παπαδήμα: Υπέστην σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή -Μου έσκισε το σορτς και τον χτύπησα

Κοινοποίηση:
dimitra-papadima-xamogelo

Τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε πάνω στη σκηνή περιέγραψε η Δήμητρα Παπαδήμα.

H ηθοποιός μίλησε για το νέο της βιβλίο, που έχει αυτοβιογραφικά στοιχεία, αλλά και για τα όσα βίωσε επάνω στη σκηνή. Τότε, όπως είπε η Δήμητρα Παπαδήμα, της έσκισαν ακόμα και σορτς που φορούσε.

«Όλα αυτά τα χρόνια σκύβαμε το κεφάλι και δεν μιλάγαμε και όσοι μιλάγαμε μέναμε χωρίς δουλειά. Βία φοβερή να μένεις χωρίς δουλειά όταν πρέπει να ζήσεις την οικογένειά σου. Μέσα σε αυτά τα 35 χρόνια έχω δεχτεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση… Το νέο μου βιβλίο έχει αυτοβιογραφικά στοιχεία και αναφέρομαι στα όσα πέρασα και με σημάδεψαν. Δεκαεννέα χρόνων αντιμετώπισα την πρώτη κρίση πανικού. Τον εαυτό σου μπορείς με έναν τρόπο να τον ελέγξεις, ιδίως όταν γίνεσαι μάνα. Όταν γίνεσαι μάνα μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη η συμπεριφορά σου», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Εγώ μπορώ να φτάσω στα άκρα. Πέρασα ένα γεγονός πάνω στη σκηνή. Ήταν ανήθικο και διεφθαρμένο. Με κακοποίησαν σεξουαλικά πάνω στη σκηνή αρκετές φορές. Αναγκάστηκα να φοράω σορτς για να το αποφύγω. Έφτασε στο σημείο να μου σκίσει το σορτς. Εκεί αναγκάστηκα να τον χτυπήσω και να φύγω από την παράσταση» είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Παπαδήμα, και πρόσθεσε: «Δεν έκανα καταγγελία. Πρώτα απ’ όλα γιατί η κόρη μου ακολουθεί αυτό το επάγγελμα και γιατί δεν έχω στοιχεία. Αυτός ο άνθρωπος είναι γνωστός και μέχρι πρόσφατα δίδασκε σε σχολές».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν μας λες και τους λόγους που παντρεύτηκες αυτό το νεάντερταλ τον Μποσταντζόγλου:: Τι να πεις και εσύ……. Όταν μία ωραία γυναίκα πηγαίνει με έναν πίθηκο, τότε το πράγμα είναι μάλλον ξεκάθαρο. Άλλωστε, χωριό που φαίνεται….!

Leave a Response