Παντελής Παντελίδης: Οργισμένο μήνυμα της Μίνας Αρναούτη μετά τις εξελίξεις – «Απορώ πώς βρέθηκες…»

Κοινοποίηση:
pantelidis_mina_fb

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη δικαιώνουν τους ισχυρισμούς των δύο γυναικών, που βρίσκονταν μαζί του, με τη Μίνα Αρναούτη να δημοσιεύει ένα οργισμένο μήνυμα μετά την νέα της δικαίωση για το μάρτυρα, που εμφανίστηκε.

Τη Δευτέρα (18/1), συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε από τους δικηγόρους της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριακού, ότι δεν έγινε δεκτή από την Εισαγγελία η μαρτυρία που είχε κατατεθεί πρόσφατα στις Αρχές για την υπόθεση του τροχαίου με θύμα τον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με αυτή τη μαρτυρία, το βράδυ του μοιραίου τροχαίου ο άτυχος τραγουδιστής είχε καθίσει στη θέση του συνοδηγού και όχι του οδηγού. Ωστόσο, όπως ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι των δύο κοριτσιών, που εκείνο το βράδυ ήταν συνεπιβάτιδες του άτυχου τραγουδιστή, η μαρτυρία αυτή απερρίφθη από τις εισαγγελικές αρχές.

Η Μίνα Αρναούτη πήρε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

«Απορώ πως εμφανίστηκε ο μάρτυρας αυτός και ισχυρίστηκε ότι είδε την Φρόσω να οδηγεί ενώ δεν υπήρξε DNA της στο τιμόνι.. Ήρθε η δικαίωση για 4η φορά για εμάς. Κρίμα που δεν είδαμε κai τον κύριο Λύτρα σήμερα.. Καμία αντιδικία δεν έχουμε απλά 4 εισαγγελικές διατάξεις μας δικαίωσαν! Καμία αντιδικία!», έγραψε στην ανάρτησή της.

mina

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response