Πανικός στο διαδίκτυο! Διέρρευσαν καυτές φωτογραφίες και βίντεο με το σ3ξι κορίτσι που λέει τον καιρό (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
3123123_0

Θύμα χάκερ, οι οποίοι ανέβασαν γυμνές φωτογραφίες της και το περιεχόμενο μίας sex tape στην οποία πρωταγωνιστεί έπεσε η Yanet Garcia, γνωστή ως «το καυτό κορίτσι του καιρού» και μοντέλο του Instagram στο Μεξικό.

Οι χάκερ κατάφεραν να παραβιάσουν τους κωδικούς στο Instagram της Μεξικάνας.

Ακολούθως άλλαξαν ορισμένα από τα στοιχεία της και ανέβασαν παραποιημένες, ψεύτικες φωτογραφίες και βίντεο, όπου την παρουσίαζαν να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις.

Πάνω στη φωτογραφία της είχαν ποστάρει ένα λινκ, το οποίο οδηγούσε σε έναν άλλον σύνδεσμο, που παρέπεμπε σε fake sex tape.

Η νεαρή Μεξικάνα ανέβασε στο Twitter έκκληση να τη βοηθήσει, όποιος γνωρίζει, προκειμένου να πάρει πίσω τον λογαριασμό της στο Ιnstagram, μετά την «πειρατεία» των χάκερς.

3123123


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΗΜΕΝΕ???? ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΣΙΤΣΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ !!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΕΡΕΥΣΑΝ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ????? ΑΥΤΗ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΓΚΟΜΕΝΟ !!!! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠ ΟΨΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΜΕΞΙΚΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ Π@ΥΤΑΝΑΡΙΑ !!!!!!

Leave a Response