Πανηγυρική εκκίνηση του Ράλλυ Σπριντ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Κοινοποίηση:
Sporteam782

Η πανηγυρική εκκίνηση του Ράλλυ Σπριντ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ θα γίνει στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης ενώ αύριο Κυριακή 31 Μαρτίου ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί. Θα διεξαχθεί στη Σπάρτη στις 30-31 Μαρτίου. Είναι ο πρώτος χωμάτινος αγώνας της χρονιάς, ο οποίος προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος. Ο ανταγωνισμός αναμένεται έντονος αφού έχουν δηλώσει 59 συμμετοχές.

Ένα από τα σημαντικά πληρώματα είναι αυτό με το Νο2 στις πόρτες της Skoda Fabia Rally2. Οι Μάριος Ξανθάκος και Δημήτρης Σαΐνης επέστρεψαν στους αγώνες με τα χρώματα της X Sporteam. Ο πολυπρωταθλητής Αναβάσεων Μάριος Ξανθάκος μετά την εμπειρία του στο Ράλλυ Ακρόπολις επιμένει στο Χώμα για να συγκεντρώσει και σε αυτό το τερέν σημαντικά χιλιόμετρα. Με την πολύτιμη βοήθεια του πολύπειρου συνοδηγού Δημήτρη Σαΐνη θα αναμετρηθούν στα απαιτητικά 12 χιλιόμετρα της ειδικής διαδρομής Καρυές του Ράλλυ Σπριντ της Λακωνίας. Η έμπειρη ομάδα EMC του Κώστα Σπύρου αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη της Skoda Fabia Rally2. Πολύτιμη συνδρομή για το πλήρωμα προσφέρουν οι: Lithium Force, Xanthakos Group, Drive Your Mind, Karagrigoris auto-moto και Rent Me Αthens, Proflex και Moto Route Services.

Σήμερα Σάββατο, 30 Μαρτίου και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνηση και αύριο το πρώτο πλήρωμα θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response