Πανδικηγορική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Μαξίμου την ερχόμενη Δευτέρα

Κοινοποίηση:
δικαστηριο

Πανδικηγορική διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, την ερχόμενη Δευτέρα (12.30 μ.μ.) για την στάση της Κυβερνήσεως απέναντι στον δικηγορικό κόσμο με την μη λήψη των αναγκαίων μέτρων στήριξης του κλάδου, ενώ παράλληλα θα επιδοθεί σχετικό ψήφισμα στον Πρωθυπουργό.

Ειδικότερα, η συντονιστική επιτροπή της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, σε σημερινή ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι αφού έλαβε υπόψη της ότι μέχρι σήμερα η Κυβέρνηση δεν έχει ανταποκριθεί θετικά στα αιτήματα του δικηγορικού κλάδου, θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα παράσταση διαμαρτυρίας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Παράλληλα, η συντονιστική αναφέρει ότι «οι πρόεδροι όλων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας θα λάβουν μέρος στην κινητοποίηση αυτή, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος και το ν. 4703/2020 και με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αντί να διεκδικήσουν τα δικαιώματα όλων μας, που βάλλονται πανταχόθεν, τους διαφέρει μόνο η τσέπη τους. Να πάνε και να τα βάλουν με τους δικτάτορες, ώστε να γίνουν οι επιστημονικά ενδιδεδειγμένοι έλεγχοι για το κατά πόσο η πανδημία είναι πρώτον πανδημία και δεύτερον τόσο θανατηφόρα όσο μας την παρουσιάζουν οι αλήτες – επιστήμονες (φραγκοφονίαδες). Και όταν γίνει αυτό που πρέπει τότε θα έχουν και αυτοί δουλίτσα για να κλέβουν ψευδόμενοι!!!

  2. Τι ζητάνε ακριβώς δηλαδη;; Δεν ντρέπονται λίγο που έχουν να γίνουν δικές πάνω από ένα χρόνο;;; Υπολειτουργούσαν που υπολειτουργούσαν ως τώρα, με τον κορονοιο ο πολίτης πια που θα βρει το δίκιο του;!

  3. Δεν καταλατε μεχρι τωρα οτι το κρατος ελεγχει απολυτα ολες τις αγορες σας ουτως ωστε να πληρωσετε εφορια για μην δικαιολογήμενα χρηματα.Αυτος ειναι ο λογος που κρατουν τα μικρα μαγαζια κλειστα για να ελεγχουν καθε συναλλαγη τα λαμογια.Ξυπνα μπαγλαμα Ελληνα ερχονται συντομα τα ραβασακια της εφοριας.Θα τα χασεις ολα.

  4. Αντι να τους κανετε μηνυσεις για καταπάτηση τους Συνταγματος μαζεβεστε σαν τα λιγουρια μηπως σας δώσει κανενα επιδομα.Αμ δε.Ο γκαντεμης σας γραφει στα α….δια του.

Comments are closed.