“Παλεύει για την ζωή της και…”: Απίστευτη αποκάλυψη για την Αθηνά Ωνάση!

Κοινοποίηση:
athinaonasiygeia

Ποια η απαράδεκτη συμπεριφορά της Αθηνάς Ωνάση στο συνεργάτη της Αλέξη Μανθεάκη; Τι είχε κάνει; Έγινε η αποκάλυψη αρκετό καιρό μετά.

Μετά από είκοσι χρόνια συνεργασίας με την οικογένεια διακόπτει κάθε επικοινωνία με την Αθηνά Ωνάση εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο λόγος για τον Αλέξη Μανθεάκη, ο οποίος αμέσως μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του, αποκαλύπτει τον λόγο.

Αθηνά Ωνάση: Διαβάστε όσα αποκάλυψε ο πρώην συνεργάτης της

“Διακόπτω για πάντα τη σχέση μου με την Αθηνά Ωνάση. Είναι αχάριστη και άπονη, γιατί τη χρειάστηκα μια φορά στα 20 χρόνια της σχέσης μας, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού χειρουργείου που έκανε η σύζυγός μου και εκείνη μου γύρισε την πλάτη. Έμαθα, μάλιστα, ότι τσατίστηκε και εκνευρίστηκε που τόλμησα να ζητήσω τη συμπαράστασή της!” είπε ο Αλέξης Μανθεάκης.

“Από τη μία έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από την ίδια και τον δικηγόρο της, με τα οποία με ευχαριστούν για τη μεγάλη βοήθεια που της προσέφερα στο διαζύγιό της… Από την άλλη, όταν της ζητάω μια προσωπική χάρη, μου συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο!”, λέει στην espresso ο Αλέξης Μανθεάκης για την Αθηνά Ωνάση και συνεχίζει:

“Ξέρεις τι είναι η γυναίκα μου να παλεύει για τη ζωή της στο χειρουργείο, εγώ να στέλνω από το διπλανό δωμάτιο προσωπικό μήνυμα στην Αθηνά Ωνάση για βοήθεια κι εκείνη, όχι μόνο να αδιαφορεί, αλλά να μου λέει “ούτε ένα ευρώ” μέσω του δικηγόρου της;

Πληγώθηκα τόσο πολύ, γιατί συνειδητοποίησα πως 20 χρόνια από τη ζωή μου πήγαν τελικά χαμένα… Γι’ αυτό μετά την περιπέτεια τον Νοέμβριο του 2017 έστειλα ένα email στον δικηγόρο της και του ανακοίνωσα ότι για μένα η σχέση με την Αθηνά, που έχει μια καρδιά από πέτρα, τελειώνει εδώ.

Ότι δεν θέλω καμία επαφή πλέον μαζί της και να μη σκεφτεί ποτέ να με ενοχλήσει. Κλείνω εδώ το κεφάλαιο Αθηνά Ωνάση!” συμπλήρωσε ο Αλέξης Μανθεάκης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Είδατε πως φέρθηκε στην πρώην σύζυγο του Αλβάρο; Της πήραν τα παιδιά και αυτοκτόνησε. Διαβάστε σχετικά ρεπορτάζ. Δεν έχει καμία σχέση με Ωνάση. Απλά έτυχε να είναι… ο γόνος.

  2. Τι περιμενεις απο ανθρωπους που γεννηθηκαν μεσα στα πλουτη.Μονο τον εαυτο τους σκεφτονται κ τιποτα αλλο

  3. Πολύ καλά έκανες. Εγώ θεωρώ ότι η Αθηνά είναι ένας άχθος αρούρης. Τίποτα δεν δημιούργησε, τίποτα δεν προσέφερε στην κοινωνία και σε αυτή την γη που πατά. Και βεβαίως, ευρίσκεται μονίμως σε βαθιά κατάθλιψη που για αυτό αυτή και μόνο φταίει.

  4. Έχει χάσει την αίγλη του ονόματος Ωνάση. Έγινε καχύποπτη απο τους ανθρωπους που την εκμεταλλευθήκαν Παραμένει άκληρη και χωρίς απογόνους. Θα μπορούσε μέσω υιοθεσιών και ενεργής κοινωνικής παρουσίας να αφήσει την καλύτερη υστεροφημία μετά το τέλος της. Το μορφωτικό κοινωνικό επίπεδο της που φτιάχτηκε απο τον προικοθήρα πατέρα της, χαρακτηρίζει και την ίδια. Δικαιώνει την επιλογή του παππού της, να αποκόψει την μητέρα της και την ίδια από το ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης.

Comments are closed.