Παλαιό Φάληρο: Δημοσιογράφος ο νεκρός που βρέθηκε πάνω σε κολώνα υψηλής τάσης ρεύματος

Κοινοποίηση:
ilektroplixia

Ένας άνδρας 26 ετών εντοπίστηκε νεκρός πάνω σε στύλο υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ στο Παλαιό Φάληρο, στη συμβολή των οδών Τρίτωνος και Αιόλου την περασμένη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου. Ο νεκρός τελικά ήταν ένας δημοσιογράφος.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Απόστολο Φουρνατζόπουλο, πρώην ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Kontra. Ο 26χρονος εργαζόταν εκεί από το 2017 ενώ είχε γίνει γνωστός πριν λίγα χρόνια με αφορμή το γλαφυρό ύφος του ρεπορτάζ που είχε κάνει για επεισόδια αστυνομικής βίας που είχαν πραγματοποιηθεί στα Εξάρχεια.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ακούστηκαν εκρήξεις από μετασχηματιστή υψηλής τάσης ρεύματος και κάλεσαν την Πυροσβεστική. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής οι οποίες εντόπισαν κοντά στα καλώδια έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι αρχές εκτιμούσαν αρχικά πως ο άνδρας επιχείρησε να κλέψει καλώδια ή τον μετασχηματιστή όμως άγνωστη παραμένει ακόμη η αιτία που βρισκόταν στο σημείο. Αυτό το γεγονός του προκάλεσε ηλεκτροπληξία και επέφερε τον θάνατο του άνδρα. Στη συνέχεια όλη η περιοχή συσκοτίστηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: