Παλαιοχριστιανoί: Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης βρήκε σπίτι για την οικογένειά του

Κοινοποίηση:
profile_player-960x540

Ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης που ζούσε με την οικογένειά του σε λαγούμια στην ορεινή Κορινθία γνωστοποίησε σήμερα το πρωί (3/3) πως βρήκε σπίτι στον Πειραιά για να μείνει με την οικογένειά του, την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΙ επισήμανε πως ένας άνθρωπος του παραχώρησε ένα σπίτι για να μείνουν στον Πειραιά ώστε να πάει και το παιδί του στο σχολείο.

Παράλληλα, ο παλαιοχριστιανός της ορεινής Κορινθίας μίλησε για τις επιπλοκές που αντιμετωπίζει η κόρη του στην εγκυμοσύνη της, η οποία διανύει τον 5ο μήνα κύησης κινδύνεψε να αποβάλλει.

Όπως είπε, η κόρη του επί μία βδομάδα βρισκόταν στο νοσοκομείο «Παίδων» στο πλευρό του ανήλικου γιου του. Ωστόσο, λόγω της κατάστασής της, η υγεία της επιβαρύνθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και με τον κίνδυνο να αποβάλλει.

Επίσης, ο δικηγόρος του 45χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος επισήμανε πως αυτή την στιγμή ο κ. Καλαϊτζιδάκης πρώτον ζητά να πάρει το παιδί του από το Παίδων, και δεύτερον να τον αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη ως έναν άνθρωπο κανονικό ο οποίος θα πληρώσει τα σφάλματά του όπως πρέπει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

 1. Στέφανε τα ΜΜΕ και το κράτος αντάμα με την.αδεκαστη δικαιοσύνη βρήκαν έναν δύστυχο φτωχο κ αλαφροισκιωτο κ του κάνουν το βιο αβιωτο.

  Ο δικηγόρος του είναι λίγο γλύπφτης των ΜΜΕ εδω μόνο ο Αλέξης θα τους εβαζε όλους στη θέση τους κ θα τους έβαζε να πληρώσουν όλη τη φθορά που του προξένησαν.

  Ο πολίτης πως ανεχεραι το βιασμό της ζωής του διπλανού του κ την απαγωγή των παιδιών από τους φυσικούς γονείς για,απόδοση σε ανωμαλοιδρυματα κ ανωμαλοζευγαρα.

  Ας ξεσκίζαν στην ιερα εξέταση κ οποίο κοθωνι περνάει τα σύνορα που ο καλύτερος έχει σκοτώσει τη μάνα του

  Αν σιχτιρ πια

 2. Ο Μητσοτάκης δίνει απαλλαγή από το φόρο, ένα σπίτι, γη για να καλλιεργήσεις και 500 ευρώ το μήνα σε όποιον εγκατασταθεί Αντικύθηρα…Ή μήπως αυτό ισχύει μόνο για Πακιστανούς και όχι για Έλληνες Ορθόδοξους όπως το Μανώλη;
  Αν αυτό δεν ονομάζεται Δολιοφθορά και Εσχάτη Προδοσία τότε πώς ονομάζεται;

 3. Ρε γελοίες εσύ που δηλώνεις παραπάνω φτωχός δεν δέχεσαι επίθεση απ όλο τον κρατικομπουρδελο μηχανισμό. Αν η πολιτεία τόσο πολύ νοιάζεται για την μόρφωση των παιδιών του γιατί δεν νοιάζεται για το σμιξιμο της οικογένειας βρισκοντας ένα σπίτι γι αυτους καλύπτοντας τα πρώτα ενοίκια μέχρι να μπορούν να το πληρώνουν.Σε αντίθεση κρατούν φυλακισμένο το παιδι του σε ένα νοσοκομείο, και το άλλο του παιδι, το οποιο είναι έγκυος, και επιτρέπεται να βρίσκεται κοντά στο πρώτο σαν συνοδός δεν σιτιζεται και δεν έχει κρεβάτι όλο το 24ωρο.Σαν αποτέλεσμα κόντεψε να αποβάλει και κινδυνεύει η υγεία της εκεί που τώρα νοσηλεύεται. Τοσο πολυ νοιαζεται η πολιτεια για τα παιδια αυτου του ανθρωπου.Αυτο που κανουν ειναι να τον ξεφτιλιζουν παραδειγματικα για την αυτονομία που τολμησε να επιδιώξει. ΝΤΡΟΠΉ στην εισαγγελέα για την επιλεκτική αυστηρότητα και ΝΤΡΟΠΗ στην πολιτεία για την επιλεκτική ευαισθησία. Κάποιος Άνθρωπος βρέθηκε να τους βοηθήσει παρεχοντας ενα σπιτι και την άλλη μέρα πήγαν ασφαλιτες στο σπίτι του να ψάχνουν μήπως κρύβει την σύζυγο του Μανώλη, ταραξαν την κατάκοιτη μητέρα του και τους ανακάτεψα όλο το σπίτι.Την επόμενη άνοιξαν και το εξοχικό του, άλλη μια προσπάθεια εκφοβισμου για όποιον προσφερθεί να βοηθήσει.Αν ήταν μουσουλμανοι λαθρομετανάστες θα είχε βρεθεί σπίτι και θα τους είχαν φερθεί με απόλυτη στοργή, ευσπλαχνία και σεβασμό στα δικαιώματα και πιστεύω τους.

 4. Πολύ κλάψα ρε παιδί μου. Κι εμείς φτωχοί είμαστε αλλά δεν κάνουμε έτσι.

Comments are closed.