Πακιστανός ξεκοίλιασε τον Πακιστανό… Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας με ψαλίδι στην Ομόνοια

Κοινοποίηση:
5_6-2021xeiropedes

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 33χρονου αλλοδαπού, που διαπράχθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 25 Ιουλίου στο σπίτι του στην Αθήνα, θέμα το οποίο είχε δημοσιεύσει σε αποκλειστικότητα το L&O. Δράστης είναι 27χρονος ομοεθνής του.

Ο 33χρονος διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ τραυματισμένος, από το σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, σε νοσοκομείο όπου κατέληξε.

Από την Ιατροδικαστική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η αιτία θανάτου ήταν κάκωση του θώρακος που προκλήθηκε από νύσσον και τέμνον όργανο.

Από την έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι ο δράστης και το θύμα διαπληκτίστηκαν για μεταξύ τους διαφορές, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να τραυματίσει με ψαλίδι τον 33χρονο.

O 27χρονος εντοπίσθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στην κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης και συνελήφθη.

Ο κατηγορούμενος, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ…ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ

  2. Επειδή μιλάνε για γυναικοκτονίες από έλληνες, δεν μιλάτε ρε βοθροκάναλα και για πόσες ανθρωποκτονίες έχουν γίνει και πόσοι μετανάστες (επενδυτές για κάποιους) έχουν σκοτώσει άλλους μετανάστες;

Comments are closed.