Πακιστανοί και λ@θρο βάζουν φωτιές στην Ελλάδα – Δείτε τη φωτογραφία

Κοινοποίηση:
fotia-alex

Πακιστανοί και λαθρομετανάστες  βάζουν οργανωμένα φωτιές. Η εικόνα που θα δείτε πιο κάτω είναι από τον Σώστη Ροδόπης, μια περιοχή που ξέσπασε “ξαφνικά” χθες μια νέα εστία πυρκαγιάς.

sostis

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!!!!!!!!
    Δυστυχώς, τις περισσότερες Φωτιές, Έλληνες τις βάζουν και η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ψηφοφόροι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Τουλάχιστον, αυτά δείχνουν τα στοιχεία απ’ όσους έχουν συλληφθεί για Εμπρησμό.

  2. Δεν βλεπω να βλεπετε ουτε το θαμνο,αντι το δασος.Ο εμπρησμος ειναι ιδιος,ειτε Πακιστανος,Μογγολος ήΚογκολεζος.Ψαχνετε αλλοθι για την μαλακια του 41%;[και των απεχοντων]Ωραια.Στον Εβρο,υπηρξαν 5 εστιες ταυτοχρονα σε αποσταση περ.1000μ.η καθε μια.Ενας ιδιωτης[Θ.Παπαλασκαρης]εχει την δυνατοτητα,μεσω δορυφορου να το δει σε πραγματικο χρονο.Το “επιτελικο Κρατος”,γιατι οχι;Το ξερετε οτι το συστημα ρανταρ θερμοανιχνευσης στην Θεσσαλονικη[για εποπτεια 40χιλ.στρεμματων]δεν λειτουργειγιατι δεν συνεδεσαν το ρευμα;Γνωριζετε οτι,εκτος απο την ανθυγιεινη καταστροφη της χλωριδας,καταστρεφεται και η κτηνοτροφια;Και πειτε μου γιατι ενας “Πακιστανος”να καψει μια Χωρα που τον φιλοξενει,χωρις να τον ζοριζει;Ο Ερντογαν μηπως που δεν του χαλαμε χατηρι;Και επιτελους,εσεις οι Κουλιστας,κοφτε το ζαιοι,ειστε εξωφρενικα ρεζιλιδες για να μιλατε.

  3. Για νέο μας το λέτε τι κάνει Νιάου στα κεραμίδια.

  4. Και για όσους ζαίους θα προσπαθήσουν να πουν πως η φωτογραφία είναι στημένη, είναι μετά από σύλληψη λαθρομεταναστών.

  5. Μεγαλύτεροι εμπρηστες απο τους έλλην@ς δεν υπάρχουν. Ευχαριστούμε τους μετανάστες (νόμιμους και μη) για τα τοσα καλά που έχουν κανει για την ψωροκωσταινα. Χωρίς μετανάστες και πρόσφυγες θα τρωγαμε ακόμα βελανίδια. Μας έμαθαν να ραβουμε, να μαγειρευουμε, να παίζουμε μουσική. Χωρίς αυτους θα ήμασταν ακόμα Νεάντερταλ. Ντροπή σε όσους δεν το αναγνωρίζουν, δεν αξίζουν καν να λέγονται άνθρωποι, αλλά μισανθρωποι.

  6. 10 + χρόνια Φι αφού είναι κακούργημα & κοινωνική εργασία για αλλά 10,
    αλλιώς life , 25 χρονια , κοινωνικο εργο αναδασωση
    σε βαθμό probation
    (αν τύχει & δε το κάνει από την αρχή)

    1. για σας τoυς τρελοχουνταιους ολοι οι αφρικανοι/ασιατες πλην ρωσων ειναι λαθρο :))

  7. Σάμπως και να τους πιάσουν θα γίνει κάτι;Σε μια βδομάδα θα ναι έξω,μπορεί να τους κερνάνε και λουκούμι,ευκαιρία να γίνουν νέα οικόπεδα και να μπούνε παντού φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες

Comments are closed.