Παιδοκαρδιολόγος για mRNA εμβόλια: «Οι πρωτεΐνες ακίδες που εκχύνονται στο σώμα είναι τοξικές για την καρδιά»

Κοινοποίηση:
ΠΑΙΔΙ

Ο παιδοκαρδιολόγος Δρ. Κερκ Μιλχόαν, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, μίλησε για τα εμβόλια mRNA Covid-19, λέγοντας πως είναι πλέον σαφές ότι οι πρωτεΐνες ακίδες που εκχύνονται στο σώμα είναι τοξικές για την καρδιά!

Παράλληλα, τόνισε πως η μυοκαρδίτιδα στους νέους δεν είναι τόσο σπάνια όσο το CDC και η FDA έκανε τους Αμερικανούς να πιστέψουν!

Ειδικότερα, σε μια διάλεξη του την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δρ. Κερκ Μιλχόαν είπε ότι η βλάβη στην καρδιά που προκαλείται από τις πρωτεΐνες ακίδας είναι μια «άβολη αλήθεια».

«Γνωρίζουμε ότι η πρωτεΐνη ακίδας είναι καρδιοτοξική. [Είναι] πολύ σαφές ότι είναι κάτι το καρδιοτοξικό», είπε.

Ο Μιλχόαν, πιστοποιημένος από το ομοσπονδιακό κράτος παιδοκαρδιολόγος, στήριξε τα συμπεράσματά του σε δεδομένα από το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS) και σε αρκετές πρόσφατα δημοσιευμένες μελέτες για τη μυοκαρδίτιδα.

Πιστεύει ότι η μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από τα εμβόλια για τον Covid-19 δεν είναι τόσο σπάνια όσο η κυβέρνηση έχει οδηγήσει τους Αμερικανούς να πιστεύουν.

«Βλέπουμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί», είπε στο συνέδριο Gateway to Freedom που διοργανώθηκε στο Κόλινσβιλ του Ιλινός.

«Δεν έχουμε δει εμβόλιο να προκαλεί αυτό το επίπεδο μυοκαρδίτιδας. Δεν είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο, δεν είναι ένα περιστατικό εδώ ή ένα περιστατικό εκεί. Είναι μεγάλος ο αριθμός των ανθρώπων που παθαίνουν μυοκαρδίτιδα από αυτό το εμβόλιο».

Η μυοκαρδίτιδα, που ορίζεται ως φλεγμονή του καρδιακού μυός, είναι μια από τις μόνες σοβαρές παρενέργειες του εμβολίου που έχει αναγνωριστεί δημόσια από το FDA και το CDC, με τις πιο πρόσφατες οδηγίες από το CDC να επαναλαμβάνουν αυτό που ο οργανισμός είπε από το 2021, ότι υπάρχει μόνο ένας «σπάνιος» κίνδυνος μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας που έχει παρατηρηθεί μετά από ένα από τα εμβόλια με mRNA.

Η περικαρδίτιδα είναι φλεγμονή του βλεννογόνου της καρδιάς.

«Σπάνιες περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας έχουν εμφανιστεί πιο συχνά, αν και όχι αποκλειστικά, σε έφηβους και νεαρούς ενήλικες άνδρες εντός της πρώτης εβδομάδας μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης ή μιας αναμνηστικής δόσης ενός εμβολίου mRNA Covid-19», αναφέρει στον ιστότοπο του το CDC, σε μια ανακοίνωση που χρονολογείται στα τέλη Μαΐου του 2021.

Στην ομιλία του ο Μιλχόαν είπε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι η μόλυνση με SARS-CoV-2 πιθανότατα οδηγεί στη μικρότερη πιθανότητα έκθεσης και παραγωγής της πρωτεΐνης ακίδας. Αντίθετα, τα εμβόλια mRNA αναγκάζουν το σώμα να παράγει πρωτεΐνες ακίδας για μια άγνωστη περίοδο, ίσως επ’ αόριστον.

Η βλάβη στην καρδιά από τη μυοκαρδίτιδα μπορεί να παραβλεφθεί, είπε, επισημαίνοντας μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο The Journal of the American Medical Association (JAMA).

Η μελέτη εξέτασε αθλητές κολεγίων που διαγνώστηκαν πρόσφατα με κορωνοϊό και διαπίστωσε ότι 37 από τους 1.597 αθλητές είχαν μυοκαρδίτιδα όταν έγινε καρδιαγγειακή μαγνητική τομογραφία (CMR).

Μόνο οι μισοί εμφάνισαν καρδιακά προβλήματα με άλλες μεθόδους εξέτασης, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτροκαρδιογραφημάτων και της μέτρησης των επιπέδων τροπονίνης.

Εξετάζοντας τα καρδιακά προβλήματα που σχετίζονται με τα εμβόλια, ήταν και μια πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 301 εφήβους ηλικίας 13-18 ετών από δύο σχολεία στην Ταϊλάνδη που έκαναν δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer-BioNTech.

Η ηχοκαρδιογραφία (αποτελεί στις μέρες μας τη ραχοκοκαλιά της καρδιαγγειακής απεικόνισης) και τα δεδομένα καρδιακών ενζύμων συλλέχθηκαν για πρώτη φορά πριν από τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου και συλλέχθηκαν ξανά την τρίτη, την έβδομη και την 14η ημέρα αφότου οι έφηβοι έλαβαν τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Από τους 301 εφήβους, σχεδόν το 8% είχε ταχυκαρδία (ταχυκαρδία) μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer-BioNTech. Το 7% είχε δύσπνοια, το 4% είχε αίσθημα παλμών, το 4% είχε πόνους στο στήθος και το 4% είχε υπέρταση.

Συνολικά, καρδιαγγειακά προβλήματα βρέθηκαν στο 29%. Δύο είχαν υποψία περικαρδίτιδας και τέσσερις είχαν υποψίες για «υποκλινική μυοκαρδίτιδα». Ο ένας είχε επιβεβαιωμένο κρούσμα μυοπερικαρδίτιδας.

Σε μια τρίτη μελέτη που ανέφερε ο Mιλχοάν, από τη Δανία, μια δεύτερη δόση του εμβολίου Moderna φάνηκε να οδηγεί σε δραματικά υψηλότερο ποσοστό μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας από τις πρώτες δόσεις των εμβολίων Moderna και Pfizer-BioNTech ή μια δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer-BioNTech.

Στη μελέτη συμμετείχαν 4.931.771 άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω που παρακολουθήθηκαν για 28 ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, 269 συμμετέχοντες ανέπτυξαν μυοκαρδίτιδα ή μυοπερικαρδίτιδα, το 73% από τους οποίους ήταν άνδρες.

Από τα 3.482.295 άτομα που έλαβαν το εμβόλιο Pfizer-BioNTech, τα 48 εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα ή μυοπερικαρδίτιδα μέσα σε 28 ημέρες, κάτι που μεταφράζεται σε 1,4 περιστατικά ανά 100.000 άτομα, σε σύγκριση με το βασικό ποσοστό μη εμβολιασμένων ατόμων.

Από τα 498.814 άτομα που έλαβαν το εμβόλιο Moderna, τα 21 εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα ή μυοπερικαρδίτιδα, ποσοστό 4,2 ανά 100.000 άτομα.

«Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, επειδή το προϊόν της Pfizer έχει περίπου το ένα τρίτο του mRNA που χρησιμοποιεί το σώμα για να παράγει την πρωτεΐνη ακίδα», δήλωσε ο Μιλχοάν.

«Το Moderna έχει περίπου τρεις φορές περισσότερο mRNA. Αυτό υποδηλώνει αιτιότητα, όχι απλώς μια συσχέτιση», τόνισε.

Στις 31 Αυγούστου, ο FDA ανακοίνωσε ότι είχε εγκρίνει για επείγουσα χρήση τα νέα δισθενή αναμνηστικά εμβόλια (που στοχεύουν στις τελευταίες υποπαραλλαγές της μετάλλαξης Όμικρον και παράλληλα στον αρχικό ιό) για άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω για το εμβόλιο της Pfizer-BioNTech και 18 ετών και άνω για το εμβόλιο της Moderna.

Το CDC ενέκρινε τα εμβόλια την 1η Σεπτεμβρίου μετά από μια παρουσίαση που εξέτασε δεδομένα ασφάλειας από το VAERS, το V-SAFE, ένα εργαλείο αναφοράς που βασίζεται σε smartphone και το Vaccine Safety Data Link (VSD), το οποίο περιλαμβάνει δεδομένα από πολλούς μεγάλους οργανισμούς υγείας στην Ηνωμένες Πολιτείες.

Ενώ η FDA και το CDC έχουν συχνά αναφερθεί σε πολλές περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό ως «ήπιες», ο Mιλχόαν είπε ότι αυτή η λέξη συχνά αφαιρείται από το πλαίσιο των κυβερνητικών ρυθμιστικών αρχών.

«Υπάρχει η έννοια ήπια μυοκαρδίτιδα; Ναι, υπάρχει», είπε.

«Όταν ένας ασθενής εισάγεται στη ΜΕΘ, κάνουμε υπερηχοκαρδιογράφημα, κοιτάμε τις εξετάσεις από τα εργαστήρια, διεξάγουμε πρόσθετες μελέτες και λέμε: «Μοιάζει με ήπια, μέτρια ή σοβαρή περίπτωση;»

Η ήπια περίπτωση, είπε, είναι ένας όρος που χρησιμοποιούν οι γιατροί για να συγκρίνουν πιο σοβαρές περιπτώσεις όπου μπορεί να χρειαστεί ακόμα και μεταμόσχευση καρδιάς.

«Αυτό που εξηγώ στις οικογένειες, ωστόσο», είπε ο Μιλχοάν, «είναι πως αν το παιδί τους χρειάζεται να εισαχθεί στην παιδιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όσο και αν τους πω εγώ ότι είναι κάτι ήπιο, δεν θα είναι όμως για τους ίδιους, γιατί μια εντατική, είναι πάντα εντατική», τόνισε.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο OpenVAERS, υπήρξαν 8.756 αναφορές στις Ηνωμένες Πολιτείες για μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα μετά από εμβολιασμό κατά του COVID-19, στις 26 Αυγούστου 2022.

Σε μια συνεδρίαση της Συμβουλευτικής Επιτροπής του CDC για τις Πρακτικές Ανοσοποίησης την 1η Σεπτεμβρίου, ο υπάλληλος του CDC, Τομ Σιμαμπουκούρο είπε ότι έχουν καταγραφεί 188,2 επιβεβαιωμένα κρούσματα μυοκαρδίτιδας ανά 1 εκατομμύριο δόσεις των εμβολίων που χορηγούνται σε άνδρες ηλικίας 12-39 ετών.

Η ηλικιακή ομάδα με τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων που επιβεβαιώθηκαν από το CDC ήταν άνδρες ηλικίας 16-17 ετών, με 78,7 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας ανά 1 εκατομμύριο δόσεις των εμβολίων Moderna και Pfizer-BioNTech.

«Δεν είναι ηθικό να δίνουμε εμβόλιο σε ένα παιδί και να του προκαλούμε μυοκαρδίτιδα εάν μπορεί να μην έχει πάθει μυοκαρδίτιδα από φυσική λοίμωξη ή αν έχει ήδη μολυνθεί», είπε ο Μιλχοάν αναφερόμενος παράλληλα στον όρκο του Ιπποκράτη που λέει: «Πρώτον, μην κάνεις κακό».

«Το ερώτημα είναι γιατί να θέτουμε τα παιδιά σε κίνδυνο εάν ο κίνδυνος από τον COVID είναι πολύ χαμηλός;» ρώτησε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μπραβο σου Μπουρδα το εκτελεις το σχεδιο της ΝΤΠ κατα γραμμα σαυροειδες του βελζεβουλ! Κονομησες αλλα υπαρχει Θεος!

Comments are closed.