«Παγωμάρα» στο Βόλο! 53χρονος κατέρρευσε ενώ περπατούσε! Άλλος ένας ΞΑΦΝΙΚΟΣ θάνατος

Κοινοποίηση:
ekab

Από τους πολλούς που γίνονται τελευταία.


Νεκρός έπεσε ο 53χρονος Βολιώτης ιδιωτικός υπάλληλος, Λαέρτης Γρηγοράκης, ενώ περπατούσε χθες το βράδυ στην περιοχή του Ξενία. Ο άνδρας μεταφέρθηκε χωρίς αισθήσεις με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

Ο άνδρας, που δεν είχε πάνω του ταυτότητα, φορούσε αθλητικά και περπατούσε επί των οδών Πλαστήρα – Φ. Ιωάννου, στο Βόλο, όταν κάποια στιγμή σωριάστηκε στο έδαφος.
Περαστικοί είδαν τι συνέβη και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο. Μάλιστα ένας άνθρωπος του έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, χωρίς όμως να τον επαναφέρει.
Γιατρός του έκανε μαλάξεις χωρίς αποτέλεσμα ενώ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στην κατοχή του άνδρα βρέθηκαν μόνο κλειδιά, ενώ ενημερώθηκε η Αστυνομία, που έκανε έρευνες για να ταυτοποιήσει τον άτυχο άνδρα. Λίγο αργότερα, στο Νοσοκομείο κατέφθανε η σύζυγός του με ένα φίλο του για αναγνώριση. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η εγκληματική ενέργεια αποκλείσθηκε. Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει για το περιστατικό με τον άτυχο 53χρονο: «Την 20:30 ώρα της 15/10/2021, στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, διαπιστώθηκε ο αιφνίδιος θάνατος ημεδαπού 53 ετών. Ειδικότερα, περί ώρα 19:40, στην ενταύθα περιοχή του «Αγίου Κωνσταντίνου», ανευρέθηκε ξαπλωμένος σε ύπτια θέση στο πεζοδρόμιο, ο προαναφερόμενος 53χρονος από διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές καθώς και το Ε.Κ.Α.Β. Ιατροί αυτού, μεταβαίνοντας στο υποδειχθέν σημείο, έκαναν προσπάθειες ανάνηψης, ενώ άμεσα τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, εγκληματική ενέργεια αποκλείσθηκε. Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου».

«Από larissanet

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. εμβολιασμενος; ο θεος να τους συγχωρεσει

  2. Μπα ; Κάνουν και νεκροτομές ; Κούλη προοδεύεις

  3. ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΓΓΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ .

  4. Γιατί τσιόδρα δεν λέτε και πόσοι παραπάνω πεθαίνουν από καρδιά; Προφανώς από το μπόλι. Μόνο για τους 80χρονους που πεθαίνουν από κοροδοιό νοιάζεστε; Και παραδέχεστε ότι έχουν και άλλα σοβαρά νοσήματα. Για δείτε τη συνέντευξη της 30χρονης καθηγήτριας που έπαθε μυοκαρδίτιδα γιατί εκβιάστηκε να κάνει το μπόλι και είπε ότι και άλλοι νέοι έπαθαν το ίδιο μετά το μπόλι. Αυτή είχε ανάγκη τα 600 ευρώ και υπέκυψε στον εκβιασμό, εσύ άρχων οφικιάλιε πόσα πήρες με τους υπόλοιπους ακαταδίωκτους από την επιτροπή; Πες το νούμερο άρχων οφικιάλιε γιατί η παγώνη δεν το λέει, μόνο ότι παίρνει ακριβές τσάντες λέει…

  5. μαζί και η υπόλοιπη συμμορία. Η βασίλω, η παγώνα, ο κικικικιλιας, ο ψάλτης, ο σάπιος, κλπ κλπ. Και ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ του Α.Π. που δεν έχει ζητήσει έρευνα για την ΠΑΝΔΗΜΊΑ ΑΙΦΝΙΔΙΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ

Comments are closed.