Παγκόσμιο φαινόμενο η βια ανηλίκων – Μαθητής ξυλοκόπησε καθηγητή στη Γαλλία επειδή του έκανε παρατήρηση

Κοινοποίηση:
vivlia_sxoleio (1)

Ένας καθηγητής του Γυμνασίου Bellevue College στην Τουλούζη της Γαλλίας ξυλοκοπήθηκε από ένας μαθητή επειδή του έκανε μία απλή επίπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Le Figaro, ένας 14χρονος μαθητής κατέφυγε στη βία όταν ένας καθηγητής του έκανε παρατήρηση για απρεπή συμπεριφορά εν ώρα μαθήματος.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που δεν κατονομάζεται, «αφού ο δάσκαλός του τον επέπληξε ύστερα από ασεβή συμπεριφορά, ο μαθητής τον άρπαξε από τον γιακά, τον «κόλλησε» στον τοίχο, του έριξε μία γροθιά και εν συνεχεία του έριξε τέσσερα χαστούκια. Καθώς οι μαθητές έβγαλαν τον 14χρονο σχεδόν σηκωτό από την σχολικό αίθουσα, ο απείθαρχος και βίαιος μαθητής φώναζε απευθυνόμενος στον καθηγητή του: «Εσένα, θα σε σκοτώσω».

Ο καθηγητής ήταν σε κατάσταση σοκ για αρκετή ώρα. Στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό με την Εισαγγελία της Τουλούζης να διατάζει την κράτηση του μαθητή.

Μετά το περιστατικό που συνέβη σήμερα το πρωί γύρω στις 11:30 π.μ. (ώρα Γαλλίας), ο πρύτανης της Ακαδημίας της Τουλούζης μετέβη στο σχολείο για να στηρίξει τον καθηγητή και να καταδικάσει την επίθεση.

Προσωρινά, ο απείθαρχος μαθητής δεν φοιτά στο σχολείο, εν αναμονή της διεξαγωγής πειθαρχικού συμβουλίου που θα αποφανθεί αν θα παραμείνει στο εκπαιδευτικό ίδρυμα, ανέφερε η πρυτανεία της Ακαδημίας στην Τουλούζη.

Ο 14χρονος έφηβος είχε προβεί και στο παρελθόν σε ανάλογες βίαιες πράξεις και οι γονείς του είχαν κληθεί αρκετές φορές από τη διεύθυνση του Γυμνασίου, αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γάλλος χώρα καταγωγής;
    Λείπει η παιδεία στο σπίτι!

  2. Ακριβώς!
    Και μερικές μπουνιές δε βλάπτουν.
    Καλό θα τους κάνει.

Comments are closed.