Παγίδα στους Γάλλους έστησαν οι Τούρκοι με τα ελληνικά νησιά;

Κοινοποίηση:
xartis

Παγίδα στη Γαλλία έστησαν οι Τούρκοι με τα ελληνικά νησιά που εμφανίστηκαν σε εκλογικό χάρτη ως τουρκικά που ψήφισαν Κιλιτσντάρογλου.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Αθήνας στον εκλογικό χάρτη της Τουρκία, ο οποίος δημοσιεύτηκε από τη γαλλική εφημερίδα «Le Monde», σύμφωνα με τον οποίο η Ρόδος, η Κως, η Χίος και κάποια άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου εμφανίζονταν στην εκλογική περιφέρεια της Τουρκίας.

Κατόπιν εντολής του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, ο Έλληνας πρέσβης στο Παρίσι Δημήτριος Ζεβελάκης απέστειλε επιστολή στη διεύθυνση της εφημερίδας, ζητώντας τη διόρθωση του λάθους στον χάρτη, με τον χάρτη να αφαιρείται.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, ο χάρτης «προετοιμάστηκε από το τμήμα γραφικών της Le Monde, ενώ το πρακτορείο Anadolu αναφέρθηκε ως πηγή του εκλογικού περιεχομένου».

Πιθανό είναι δηλαδή οι Τούρκοι να έστειλαν τον χάρτη στους Γάλλους.

Πηγή: geostratigika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η προδοσια μαγειρευται, τιποτα δεν ειναι τυχαιο.

  2. Η Γαλλία είναι σοβαρή Χώρα και δεν έκανε κανένα λάθος. Αν καταφεραν οι Τούρκοι να την ξεγελάσουν θα είχε διαματηρηθεί και θα είχε δημοσιεύσει κάποια διάψευση.
    Είναι γνωστά λοιπόν δύο πράγματα: η εξωτερική πολιτική των Τούρκων γίνεται στηριζόμενη στο “μπαξίσι” και 2) όλοι, νυν και πρώην, αποικιοκράτες Ευρωπαίοι “φίλοι” μας έναντι του αναλόγου ποσού, πωλούν και την μάνα τους… Μεταξύ κρατών δεν υπάρχουν φιλίες, αλλά μόνον συμφέροντα. Και απ΄ότι γνωρίζω, οι Γάλλοι έχουν ανοίξει νταραβέρια με τους Τούρκους και καλά κάνουν, για το καλό της Πατρίδας τους. Ας αναρωτηθούμε τι κάνουν οι δικοί μας πολιτικοί και διπλωμάτες, για το καλό της δικής μας χώρας.

  3. είπαν την αλήθεια, δεν κρατιούνται η Τούρκοι. Ο προδότης περιμένει να ανέβει στο θρόνο και να πουλήσει το Αιγαίο!

Comments are closed.